'Down the Road' wordt hartverwarmend, ook in ijskoud Lapland

Drie jaar na hun eerste avontuur trekt Dieter Coppens weer op pad met de ‘Down the road’-groep van het eerste seizoen. Geen zonnige of warme bestemming deze keer, maar wel de vrieskou van Fins Lapland. Dit seizoen wordt het pittigste avontuur tot nu toe.

Met Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn trok Dieter Coppens in het eerste seizoen van ‘Down the Road’ met een minibusje door Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Op die reis groeiden ze allemaal dichter naar elkaar toe. Toen Dieter hen samen met medebegeleidster Saar weer uitnodigde om op reis te vertrekken, moesten ze naar verluidt niet lang nadenken.
 
Maar deze keer trekt de bende wat verder uit hun comfortzone, naar het hoge noorden en het besneeuwde landschap van Lapland. En die vrieskou bevalt niet iedereen even goed. Kevin was al eens met Dieter naar Finland geweest ten voordele van Music For Life, maar voor de andere vrienden is de reüniereis naar de sneeuw toch een nieuwe ervaring.

Vriendschappen en meer
 
Voor de reisgezellen is er heel wat gebeurd sinds hun eerste avontuur, dus er valt veel bij te praten. De eerste reis betekende voor enkelen van hen een belangrijke stap richting zelfstandigheid. Kevin en Lisa zijn al een tijdje een koppel en ook tussen anderen lijkt iets moois te bloeien.
 
Ook de activiteiten op de nieuwe reis staan helemaal in het teken van het ijzige landschap. Reizen met hondensledes, ijsklimmen of gewoon in ondergoed in de sneeuw springen om daarna weer op te warmen met een vuurtje en het gezelschap: het wordt in elk geval weer een hartverwarmend avontuur.
 
Kijk vanaf vandaag elke zondag om 20u naar het nieuwe seizoen van ‘Down the Road’ op Één.


Films

Bekijk alles
Top