Reviewcommissie stuurt nu ook Milicevic (Seraing) naar Bondsparket

Sport | De Reviewcommissie heeft alweer een speler naar het Bondsparket gestuurd na het bekijken van de videobeelden van het voetbalweekend. Dit keer moet Danijel Milicevic zich gaan verantwoorden voor een stevige tackle tijdens de wedstrijd tegen SK Deinze.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In de 23e minuut kwam Milicevic veel te laat met een tackle in een poging om Jannes Vansteenkiste af te stoppen. De verdediger van Deinze ging, kermend van de pijn, neer terwijl ook Milicevic zelf bleef liggen. Ref Willems oordeelde daarop dat er geen kaarten getrokken moesten worden, maar daar was de Reviewcommissie dus niet mee akkoord.

Milicevic mag zich mogelijk aan een straf verwachten, maar die straf zal er sowieso pas komen na het komende voetbalweekend. De middenvelder van Seraing kan dus al zeker meespelen tegen KVC Westerlo en misschien komt zelfs ook de topper tegen Union nog niet in het gedrang.



Vijfde tussenkomst

Eerder duurde het namelijk ook al een tweetal weken vooraleer Sandra (Club NXT) en Van Der Heijden (Union) hun straf kenden terwijl Soumah (Westerlo) en Nangis (RWDM) nog voor moeten komen voor een gevaarlijke fase van begin deze maand.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top