Naar een wereld zonder taboes met Flo Windey en 'Club Flo'

“Waar ik op kick, daar kick jij misschien niet op en dat is oké.” Dat zegt Flo Windey over haar eerste geheel eigen programma ‘Club Flo’, dat vanavond om 21u45 afgetrapt wordt op VTM 2.

Flo Windey blijft taboes doorbreken over slaapkamers en al dan niet verboden middelen. Voor Studio Brussel interviewde ze in haar Youtubereeks ‘Flowjob’ al verschillende BV’s over hun ervaringen en nu brengt ze die openhartige gesprekken naar het televisiescherm. Met ‘Club Flo Doc’ introduceerde ze de afgelopen weken verschillende internationale documentaires over onderwerpen die zich veelal in de taboesferen bevinden en vanaf vandaag is er ook haar eigen praat- en reportageprogramma.
 
Flo trekt met 'Club Flo' op ontdekking in de wereld van seks en verdovende middelen. Zo trekt ze erop uit om nieuwe sekssnufjes te testen en ervaringen uit te wisselen, kijkt ze naar virtual reality porno, bezoekt ze de enige seksspeeltjesfabriek van Europa en gaat ze naar een afkickcentrum om het taboe rond verslaving te doorbreken.

Grenzen aftasten
 
Daarnaast gaat ze, net zoals voorheen, open gesprekken aan met bekende Vlamingen. Onder anderen Lauren Versnick en Lize Feryn vertellen over hun ervaringen met thema’s zoals seks, drugs, alcohol, gender en mentaal welzijn. Komen ook aan bod: BDSM, vaginisme en XTC-gebruik. “Ik wil tonen dat jij en ik niet de enige zijn die bepaalde dingen leuk of juist onaangenaam vinden”, zegt ze over haar missie om alles bespreekbaar te maken. “Waar ik op kick, daar kick jij misschien niet op en dat is oké. Iedereen tast op een andere manier zijn grenzen af en die grenzen ga ik ook eens opzoeken.”
 
Flo werd onder de vleugels van Eric Goens genomen, die onder andere met zijn programma ‘Het Huis’ als geen ander een openhartig gesprek weet te voeren. Net als hij, wil Flo een veilige plek creëren waar geen taboes bestaan. En zo zal Vlaanderen binnenkort misschien een pak minder preuts zijn.
 
Bekijk vanaf vanavond elke donderdag om 21.45 uur naar ‘Club Flo’ op VTM 2.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top