Nieuw in de VOD-catalogus: actiethriller Ava

Films | Vanaf vandaag kan je in de Proximus Pickx VOD catalogus terecht voor de actiethriller 'Ava'. De film van de hand van Tate Taylor kan uitpakken met een topcast met onder meer Jessica Chastain, John Malkovich en Colin Farrell.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Ava' vertelt het verhaal van de gelijknamige huurmoordenares, die gespecialiseerd is in het uitschakelen van belangrijke doelwitten. Haar laatste missie loopt echter bijna fout af, omdat ze over de verkeerde informatie beschikt. Ava wordt tijdelijk op non-actief gezet en besluit om de banden met haar familie opnieuw aan te halen. Maar dan blijkt dat ze nu zelf het doelwit geworden is van huurmoordenaars. Geconfronteerd met het bedrog van haar voormalige werkgever, moet ze alles op alles zetten om te ontsnappen aan haar belagers.

Voor deze actiethriller die stijf staat van de spanning en suspense kon regisseur Tate Taylor ('The Girl on the Train') een beroep doen op een sterrencast. Zo schittert Jessica Chastain in de hoofdrol, terwijl ook John Malkovich en Colin Farrell het beste van zichzelf geven.

'Ava' is vanaf vandaag beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top