Nieuw in het Family-aanbod

Ontdek hier je nieuwste kijkmateriaal.

Small Axe

De serie 'Small Axe' brengt vijf originele films gebaseerd op het leven van de Britse Afro-Caribische gemeenschap in de jaren 60 tot 80. Topacteurs als John Boyega en Letita Wright tonen hoe racisme en discriminatie woedden, maar ook hoe de gemeenschap zich verenigde en voor verandering zorgde. Een krachtige en nu al gevierde serie van Steve McQueen! 
Bekijk 'Small Axe' vanaf december in het Family-aanbod.

Deep State S1

In de spannende thrillerserie 'Deep State' gaat MI6-agent Max Easton (Mark Strong) met pensioen - of dat denkt hij toch. Hij wordt weer opgeroepen om nog een laatste klus te klaren voor de geheime dienst. Spijtig genoeg is het al te laat wanneer hij erachter komt dat deze opdracht ervoor zorgt dat hij niet meer terug kan naar zijn oude leven. Bekijk het eerste seizoen van 'Deep State' vanaf december in het Family-aanbod.

The Cars That Made the World

In 'The Cars That Made the World' leer je de dramatische verhalen achter de bekendste automerken kennen: Honda, Toyota, Mercedes, Ford, Porsche, Rolls-Royce ... De geboorte van de auto werd nog nooit zo boeiend in beeld gebracht! Rivaliteit tussen ingenieurs, een ware revolutie in de transportsector, creativiteit en genialiteit: het komt allemaal aan bod. Bekijk 'The Cars That Made the World' vanaf december in het Family-aanbod.

Series

Bekijk alles
Top