Niet te missen op tv deze week: spanning à volonté

Films | Lockdown of niet: je televisie hoeft niet op zwart te gaan deze week.

Door MF

Deel dit nieuws

Er zijn immers een pak nieuwe én vertrouwde programma’s die je herfstavonden wat verlichting zullen geven.

Over spuiten & slikken

Het gaat hard voor de jonge Florence Windey (24). De Brusselse is net afgestudeerd en haar curriculum vitae schrijft zichzelf. Na ‘Flowjob’, een YouTubereeks voor Studio Brussel waarin ze zonder gêne met tieners over hun seksuele ervaringen praatte, mag ze zichzelf nu ook televisiemaker noemen.

Vanaf donderdag 19 november gaat Flo Windey in haar eerste eigen programma ‘Club Flo’ op ontdekking in de wereld van erotiek en verdovende middelen.

Ze trekt er op uit om nieuwe sekssnufjes uit te testen. Zo kijkt ze naar virtual reality porno, bezoekt ze de enige sekstoy-fabriek in Europa én bezoekt ze een afkickcentrum om het taboe rond verslaving te doorbreken.

Florence praat in ‘Club Flo’ ook met bekende Vlamingen zoals Lauren Versnick en Lize Feryn open over thema’s zoals seks, drugs, alcohol, gender en mentaal welzijn. Met verschillende andere gasten die over hun eigen ervaringen komen getuigen, doorbreekt ze taboes rond bijvoorbeeld BDSM, vaginisme of XTC-gebruik.

Bekijk ‘Club Flo’ op donderdag 19 november om 21u45 op VTM 2 of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Senioren met fluwen stembanden

VTM blijft op vrijdagavond in muzikale sferen. Na kijkcijferkanon ‘The Masked Singer’ en de Rode Neuzen-special van ‘Liefde voor Muziek’ is het nu de beurt aan ‘The Voice Senior’ om de pannen van het dak te rocken.

Walter Grootaers keert terug als vertrouwde coach. Daarnaast maken rasentertainer Sam Gooris, koning van het levenslied André Hazes jr. én ervaren showbeest Karen Damen hun debuut als nieuwe coaches. Presentatrice An Lemmens staat ook dit seizoen klaar om de kandidaten en hun familie naast het podium op te vangen.

In vier afleveringen wordt bepaald wie zich tot winnaar van ‘The Voice Senior’ 2020 mag kronen. Na 2 Blind Auditions vechten de senioren zich door de Knock-outs om uiteindelijk met 8 talenten - 2 per coach - in de finale te staan. Slechts één van hen wordt ook écht The Voice Senior en gaat naar huis met 10.000 euro én krijgt de kans om een eigen single op te nemen.

Bekijk ‘The Voice Senior’ op vrijdag 20 november om 20u40 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Hartverwarmende televisie

Nu de avonden wat donkerder en kouder worden, heeft Eén nieuws waar heel wat Vlamingen zich aan zullen kunnen opwarmen: vanaf zondag 22 november kan iedereen genieten van een nieuw ‘Down the road’-avontuur. Dieter Coppens trekt er opnieuw op uit met de ‘Down the road’-groep van het eerste seizoen: Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn.

Voor de zes was het al een hele tijd geleden dat ze samen op die allereerste reis gingen. Sindsdien is er veel veranderd in hun leven. De reüniereis is de ideale gelegenheid om samen qualitytime door te brengen en te horen hoe ieders leven intussen veranderd is. Zo zijn Kevin en Lisa al een hele tijd een koppel, en bloeit er ook iets moois tussen heel wat andere bekenden uit ‘Down the road’.

Samen met Dieter en medebegeleidster Saar beleven Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn het pittigste avontuur tot nu toe: een reis naar het hoge noorden. In Fins Lapland worden ze ondere andere uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder én gaan ze ijsklimmen.

Bekijk ‘Down the road’ op zondag 22 november om 20u00 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Nieuwe spannende fictiereeks

Vanaf zondagavond 22 november dompelt Eén Vlaanderen onder in het duister en gaat het licht uit met de nieuwe spannende misdaadreeks ‘Black-out’. Wie heeft het licht uitgedaan? Dat is de grote vraag wanneer België in de ban raakt van een complete elektriciteitspanne. Na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in het hele land.

Op hetzelfde moment wordt Elke, de dochter van eerste minister Annemie Hillebrand, ontvoerd. De boodschap is duidelijk: gaat het licht weer aan, dan zal haar dochter sterven.

Hillebrand geeft Michael Dendoncker, Hoofd van de dienst antiterrorisme, de opdracht om in het uiterste geheim haar dochter terug te vinden en te onderzoeken wie achter deze black-out zit. Terwijl zij verstrikt raakt in een politiek kluwen, tast hij in het duister. Naast Geert Van Rampelberg en Sara De Roo in de hoofdrollen doen onder andere Lucas Van den Eynde, Ruth Becquart, Nora Gharib, Michaël Pas, Ikram Aoulad, Violet Braeckman, Louis Talpe en Jelle De Beule mee in deze meeslepende reeks.

Bekijk ‘Black-out’ op zondag 22 november om 20u50 op Eén of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top