‘Miss Congeniality 2’, ‘Jaws: The Revenge’,... Deze sequels sloegen de bal helemaal mis!

Morgenavond zendt VIJF ‘Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous’ uit. Deze sequel zou een succes worden maar flopte compleet. Deze film is helaas geen uitzondering. Proximus Pickx geeft jou een overzicht van de meest gênante sequels!

‘Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous’ (2005)

Het undercoverleven van FBI-agente Gracie Hart (Sandra Bullock) is afgelopen wanneer de FBI haar inzet als PR-figuur. Wanneer twee medewerkers van de Miss America-verkiezingsshow ontvoerd worden kan Hart niet langer toekijken. Ze gaat undercover, tracht het zaakje uit te pluizen en haar vrienden van weleer te redden.

Bekijk ‘Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous’ morgenavond om 20u40 op VIJF.

 

Jaws: The Revenge (1987)

De familie Brody is opnieuw slachtoffer geworden van een haaienaanval. Dit keer laat zoon Sean het leven. Omdat de moeder des huizes deze tragedie niet meer aankan, verhuist ze naar de Bahama’s. Daar ontmoet ze een aangename man op wie ze verliefd wordt en het leven lijkt weer zijn normale gang te gaan… tot er opnieuw een grote witte haai opduikt aan de stranden van de Bahama’s.
 

Speed 2: Cruise Control (1997)

Een software-ontwikkelaar die besturingsprogramma’s voor schepen maakt, is uit op wraak nadat hij ontslagen wordt. Hij neemt de controle over van het cruiseschip ‘Seabourn Legend’ en wil die laten botsen met een tanker. Alex Porter (Sandra Bullock) is aan boord van dit cruiseschip en probeert het van de ingestelde koers te doen afwijken om zo een ramp te voorkomen.

 

Jurassic Park 2: The Lost World (1997)

Vier jaar na de gebeurtenissen op het eiland Isla Nublar onthult miljonair en het voormalige hoofd van ‘InGen’, John Hammond (Richard Attenborough), dat er nog een tweede eiland is met dinosauriërs. Hammond stuurt een team onderzoekers naar het eiland om het leven van de dinosauriërs in kaart te brengen en het grote publiek in te lichten. InGen is ook op de hoogte van dit eiland en stuurt een team jagers. Hun missie is om zoveel mogelijk dieren gevangen te nemen, ze te transporteren naar het vasteland en er vervolgens munt uit te slaan.


Son of The Mask (2005)

Tim Avery (Jamie Kennedy) vindt dankzij zijn hond Otis het verloren gewaande masker van de Noorse god Loki (Alan Cumming) dat magische krachten bezit. Hij zet het op en verwekt onder invloed van het masker een kind bij zijn vrouw. Wanneer de baby eindelijk ter wereld komt, ontdekt Tim dat zijn baby de krachten van het masker bezit en dat Loki zijn masker terug wil hebben…

 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top