Spring in de actie met ‘Disney Mulan’, vanaf 4 december op Disney+

Op Disney+ kan je vanaf 4 december genieten van de nieuwe live action-versie van 'Disney Mulan', het epische verhaal van een onverschrokken jonge vrouw die alles riskeert om een van de grootste Chinese krijgers ooit te worden.

De veelgeprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische Chinese krijger tot leven in Disney's ‘Mulan’, waarin een onverschrokken jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar vaderland alles riskeert om een van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend. Wanneer de keizer van China een decreet uitvaardigt dat een man per gezin in het keizerlijke leger moet dienen om het land te verdedigen tegen noordelijke indringers, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een geëerd krijger, de plaats in van haar zieke vader. De als man vermomde Hua Jun wordt voortdurend op de proef gesteld en moet al haar innerlijke kracht en ware potentieel benutten. Deze epische reis maakt van haar een geëerd krijger en levert haar het respect op van een dankbare natie en een trotse vader.
 
In ‘Disney Mulan’ vinden we een gevierde internationale cast terug, waaronder: Yifei Liu als Mulan; Donnie Yen als Commander Tung; Tzi Ma als Zhou, Jason Scott Lee als Böri Khan; Yoson An als Honghui; Ron Yuan als Sergeant Qiang; met Gong Li als Xianniang en Jet Li als de keizer. De film is geregisseerd door Niki Caro naar een scenario van Rick Jaffa en Amanda Silver, en Lauren Hynek en Elizabeth Martin, geïnspireerd op de poëtische tekst ‘The Ballad of Mulan’. De producers zijn Chris Bender, Jake Weiner en Jason Reed, samen met Bill Kong, Barrie M. Osborne, Tim Coddington en Mario Iscovich als executive producers.
 
Dankzij Proximus Pickx kan je vanaf 4 december genieten van ‘Disney Mulan’ op Disney+.
Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.
Top