Enkele ontspannende films om het vakantiegevoel te verlengen!

Films | De herfstvakantie is voorbij, maar hier zijn een paar films die het vakantiegevoel in afwachting van 21 december nog wat kunnen verlengen…

Door Pickx

Deel dit nieuws

La Belle Epoque (2019)

Victor (Daniel Auteuil), een gedesillusioneerde zestiger, bevindt zich midden in een relatiecrisis wanneer hij Antoine ontmoet, een briljante ondernemer die in een nieuw entertainmentgenre werkt: een attractie die zijn klanten in staat stelt het tijdperk van hun keuze opnieuw te beleven. Dankzij theatrale kunstgrepen en “historische reconstructie” gaat Victor veertig jaar terug in de tijd om opnieuw de week te beleven waarin hij zijn grote liefde ontmoette.

Deze film van Nicolas Bedos neemt je mee terug naar het Parijs van de jaren 70. Ideaal om een ontspannen moment op je zitbank door te brengen en om je nostalgie de vrije loop te laten!

'La Belle Epoque' is op aanvraag beschikbaar in de catalogus van Proximus TV.

The Holiday (2006)

Tijdens de kerstvakantie besluiten een Amerikaanse en een Engelse vrouw, beiden teleurgesteld in mannen, tijdens de eindejaarsvakantie hun appartement te ruilen – en dat zonder elkaar te kennen. Iris (Kate Winslet) komt aan in een droomhuis terwijl de voorname Amanda (Cameron Diaz) een klein, rustiek en pretentieloos landhuis ontdekt middenin een besneeuwd landschap.

De twee vrouwen denken dat ze een vredig verblijf zullen doorbrengen, weg van het mannelijke ras, maar dat was zonder de komst van Iris’ broer (gespeeld door Jude Law) in Amanda’s leven gerekend, en de ontmoeting van Iris met Miles (Jack Black). De onverwachte liefde komt aankloppen bij deze twee jonge vrouwen, die zich nochtans bij hun eenzaamheid hadden neergelegd. Een echte vriendinnenfilm. Te bekijken op Netflix!

Arizona Dream (1993)

Axel Blackmar, werkzaam bij het Department of Hunting and Fishing (Departement voor Jacht en Visvangst) in New York, bezoekt zijn oom in Arizona om als zijn huwelijksgetuige te dienen. Oom Leo wil zelfs dat Axel zijn Cadillac-bedrijf overneemt. Daar ontmoet Axel Elaine Stalker, een mooie maar nogal gekke vrouw die ervan droomt te vliegen, en haar stiefdochter Grace. Beide vrouwen hebben hun zinnen gezet op de jonge nieuwkomer.

Deze film met Johnny Depp is prettig gestoord en dompelt je onder in een ideale sfeer voor een moment van ontspanning met het gezin. Speciale vermelding voor Faye Dunaway, als een mensenetende weduwe.

Deze film is op aanvraag beschikbaar in de catalogus van Proximus TV.

Hubie Halloween (2020)

We sluiten onze selectie af met een film over Halloween – maar niet zomaar een film: de laatste gekke komedie van Adam Sandler, die ook het scenario schreef. De acteur speelt Hubie Dubois, een restaurantmedewerker die door het leven gaat met een erg beperkte intelligentie. Elke Halloween besteedt hij zijn tijd aan het verzekeren dat de inwoners van zijn geboorteplaats, Salem, de vakantie veilig en correct vieren. Dit jaar dreigen een weggelopen crimineel en een mysterieuze nieuwe buur echter roet in het eten te strooien. Wanneer enkele bewoners vermist raken, moet Hubie de politie zien te overtuigen dat het gevaar reëel is...

Met Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen, maar ook Ray Liotta en Steve Buscemi! Geïnteresseerd? De film is beschikbaar op Netflix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top