Nieuw op Netflix deze week

Series | Op zoek naar een nieuwe serie of film om te verslinden? Geen nood, want Proximus Pickx grasduint elke week tussen de nieuwste toevoegingen in de Netflix-catalogus. Ontdek hieronder wat voor lekkers Netflix volgende week op ons loslaat.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Shawn Mendes: In Wonder

Fans van muziekdocumentaires kunnen op maandag 23 november andermaal hun hartje ophalen op Netflix. In navolging van onder meer 'Miss Americana' (over Taylor Swift), 'Homecoming' (Beyoncé) en 'Gaga: Five Foot Two' (Lady Gaga), pakt de streaminggigant nu uit met 'Shawn Mendes: In Wonder'. De docu volgt de Canadese singer-songwriter tijdens zijn meest recente wereldtournee. In de openhartige documentaire gaat hij geen onderwerp uit de weg: van zijn sterrenstatus, over zijn relaties tot en met zijn muzikale toekomst, alles komt aan bod in Grant Singers nieuwste docu. Als bonus komt ook Camila Cabello geregeld in beeld!

'Shawn Mendes: In Wonder' is vanaf 23 november te bekijken op Netflix.

Hillbilly Elegy

Toen J.D. Vances memoires 'Hillbilly Elegy' in 2016 uitkwam, groeide het in geen tijd uit tot een internationale bestseller. Velen zagen het als de verklaring waarom Donald Trump tegen alle verwachtingen in het presidentschap voor de neus van Hillary Clinton kon wegkapen. Vier jaar later geeft regisseur Ron Howard het verhaal van de man die the American dream kon verwezenlijken door op te klimmen vanuit de desolate Rust Belt een tweede leven. In het verhaal staat J.D. voor de moeilijke keuze tussen familie of een veelbelovende toekomst, wanneer zijn zus hem op de avond voor een belangrijk jobinterview opbelt om hem te laten weten dat zijn moeder een overdosis heeft genomen. Daardoor keert Vance terug naar het desolate nest dat hij eindelijk achter zich had gelaten. 'Hillbilly Elegy' kan steunen op een topcast met Glenn Close in de rol van de matriarch, terwijl Amy Adams gestalte geeft aan Vances moeder die van de ene verslaving in de andere lijkt te rollen. De rol van J.D. is dan weer weggelegd voor Gabriel Basso.

'Hillbilly Elegy' is vanaf 24 november te streamen op Netflix.

Sugar Rush Christmas

Wie nog inspiratie wil opdoen voor de feestdis op kerstavond kan vanaf vrijdag 27 november terecht op Netflix, want dan gaat het tweede seizoen van 'Sugar Rush Christmas' van start. Net als in het eerste seizoen nemen vier teams van bakkers het tegen elkaar op om het ultieme kerstdessert op tafel te toveren. Voor de winnaars ligt een cheque van 10.000 dollar (zo'n 8.500 euro) te wachten. Daarmee kan je al een serieuze maaltijd tevoorschijn toveren natuurlijk!

Leer je favoriete kerstdessert maken dankzij 'Sugar Rush Christmas', vanaf 27 november op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top