Op de achtste speeldag van de Scooore Super League dienen zich intense duels aan. Met Anderlecht-Gent en Standard-Brugge strijden de vier leidende ploegen namelijk tegen elkaar.
Wie houdt Anderlecht nog tegen? Ze tellen intussen zes opeenvolgende overwinningen en 42 gemaakte goals tegen twee tegendoelpunten. Tegen Genk demonstreerden ze afgelopen zondag met een score van 10-0 eens te meer dat de Brusselse vrouwen boven hun tegenstanders uit torenen. Vrijdag zullen de teamgenoten van Tessa Wullaert die hegemonie mogelijk nog bevestigen wanneer ze de KAA Gent Ladies ontvangen. De derde ploeg in het klassement verloor vorig weekend nog voor de eerste keer dit seizoen, en dat in Brugge.
 
Standard beent bij
 
Met drie punten achterstand op Anderlecht lijkt Standard voorlopig gelijke tred te houden. De Luikse vrouwen verlangen al naar december om hun kans op wraak te krijgen tegen hun enige beul tot nu toe. Intussen hebben ze hun handen vol om geen achterstand op te lopen in het klassement. Brugge is zaterdag allesbehalve een vogel voor de kat. De ploeg uit het Venetië van het Noorden liet de afgelopen twee weken zien dat ze kunnen rechtveren, zo bewijzen hun tegenslag tegen Anderlecht (2-3) en de fel bevochten overwinning tegen Gent (3-2).
 
In de overige wedstrijden van de achtste speeldag zal Genk vrijdag azen op eerherstel tegen White Star, na de klappen die ze in Anderlecht incasseerden. Zulte Waregem zoekt na drie opeenvolgende nederlagen weer de weg naar de overwinning in Aalst. OHL gaat dan weer voor een drie op drie zondag tegen Charleroi.
 
De kalender voor de achtste speeldag van de Scooore Super League:
 
Vrijdag 13 november
Anderlecht – Gent (20u)
Genk – White Star (20u30)

Zaterdag 14 november
Aalst – Zulte Waregem (14u)
Standard – Brugge (14u30)

Zondag 15 november
OHL – Charleroi (18u)
 
Volg de Scooore Super League op Eleven Pro League, beschikbaar in de optie All Sports van Proximus Pickx.