Black Friday: deze films uit de Proximus VOD catalogus bekijk je voor 1,99 euro

Van 25 tot 29 november kun je topfilms scoren tijdens onze Black Friday-actie!

Deze films uit de Proximus VOD catalogus bekijk je voor slechts 1,99 euro. Check snel ons aanbod!

A Simple Favor

In de stijlvolle misdaadkomedie ‘A Simple Favor’ leert alleenstaande moeder en vlogger Stephanie (Anna Kendrick) de geheimzinnige en rijke Emily (Blake Lively) kennen. Hun kinderen gaan naar dezelfde school en zo raken ze bevriend. Wanneer Emily plots verdwijnt, onderzoeken Stephanie en Emily’s man Sean (Henry Golding) de zaak zelf. Kun jij het raadsel oplossen?
Bekijk 'A Simple Favor' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

American Assassin

In 'American Assassin' neemt oorlogsveteraan Stan Hurley (Michael Keaton) CIA-rekruut Mitch Rapp (Dylan O'Brien) onder zijn vleugels. Samen moeten ze verschillende aanvallen op militaire en civiele doelwitten onderzoeken. Wanneer ze een patroon menen te zien, blijkt al snel dat er veel op het spel staat: kunnen ze een volgende wereldoorlog voorkomen?
Bekijk 'American Assassin' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online

Bigfoot Junior

De computergeanimeerde film ‘Bigfoot Junior’ is perfect voor een gezellig familiemoment! De jonge Adam dacht altijd dat zijn vader dood was, maar wanneer dat niet waar blijkt te zijn, gaat hij naar hem op zoek. Hij schrikt zich een hoedje wanneer hij ontdekt dat zijn vader Bigfoot is! Bigfoot heeft zich al die tijd diep in het bos verstopt omdat een bedrijf met slechte bedoelingen wetenschappelijke experimenten op hem wil uitvoeren.
Bekijk 'Bigfoot Junior' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online

John Wick

In 'John Wick' gaat de legendarische huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen nadat hij getrouwd is met de liefde van zijn leven. Als zij plots sterft, is John er het hart van in. Wanneer de sadistische Iosef Tarasov (Alfie Allen) ook nog eens zijn auto steelt en zijn puppy vermoordt (het laatste geschenk van zijn vrouw), verandert John in een echt wraakmonster.
Bekijk 'John Wick' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online

John Wick 2

In het vervolg op 'John Wick', 'John Wick 2', wordt ex-huurmoordenaar John (Keanu Reeves) maar niet met rust gelaten. De Italiaanse gangster Santino D'Antonio (Riccardo Scamarcio), die hem geholpen heeft met een laatste taak voor hij op pensioen kon, is terug om een wederdienst te vragen. John weigert, maar kan dat niet lang volhouden. Tijd voor een allerlaatste opdracht. 
Bekijk 'John Wick 2' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

La La Land

De romantische muzikale film 'La La Land' doet je nadenken over je stoutste dromen! Sebastian (Ryan Gosling) en Mia (Emma Stone) willen allebei niets liever dan hun passie volgen, wat zorgt voor een magnetische aantrekkingskracht tussen de twee. Wanneer ze echter succesvol worden, komen er barsten in hun relatie. Kun je je dromen volgen én je geliefde alles geven?
Bekijk 'La La Land' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Replicas

In 'Replicas' staat William Foster (Keanu Reeves) op het punt om menselijk bewustzijn te downloaden naar een computer, wanneer zijn vrouw en kinderen omkomen in een auto-ongeval. Foster is kapot van verdriet en wil zijn familie in het geheim klonen. Als hij ontdekt dat hij maar drie van de vier familieleden kan terugbrengen, maakt hij een beslissing die grote gevolgen heeft.
Bekijk 'Replicas' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Hunter Killer

In de actiethriller 'Hunter Killer' wordt de Russische president (Alexander Diachenko) ontvoerd door een corrupte generaal (Mikhail Gorevoy) die een militaire staatsgreep doet. Nadat in Russische wateren ook nog eens een aanslag wordt gepleegd op een Amerikaanse onderzeeër, is het aan commandant Joe Glass (Gerard Butler) om een derde wereldoorlog te voorkomen door de Russische president te bevrijden. Met zijn onderzeeër moet hij door een levensgevaarlijk gebied vol mijnen.
Bekijk 'Hunter Killer' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Papillon

Het biografische drama 'Papillon' vertelt het verhaal van de onterecht veroordeelde Fransman Henri Charrière (Charlie Hunnam) die in de strafkolonie op het beruchte Duivelseiland terechtkomt. Nog nooit kon iemand ontsnappen van het eiland. Met de hulp van de eigenzinnige vervalser en medegevangene Louis Dega (Rami Malek) waagt Charrière zich toch aan een ontsnappingspoging.
Bekijk 'Papillon' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Hotel Artemis

De dystopische film 'Hotel Artemis' speelt zich af in Los Angeles in het jaar 2028. Door een beslissing over wie de macht krijgt over de waterverdeling in de stad breken er rellen los. Criminelen leven zich uit en er vallen gewonden. Ze trekken naar 'Hotel Artemis', een geheim ziekenhuis dat enkel criminelen verzorgt en gerund wordt door Jean "the Nurse" Thomas (Jodie Foster). Spannende film met een topcast: Sterling K. Brown, Sofia Boutella, Jeff Goldblum, Charlie Day, Brian Tyree Henry, Jenny Slate, Dave Bautista en Zachary Quinto!
Bekijk 'Hotel Artemis' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !  

Detroit

De film 'Detroit', gebaseerd op feiten uit 1967, lijkt akelig veel op gebeurtenissen vandaag. In de zomer van 1967 ontstaan in Detroit gewelddadige rellen, waartegen de politie hard optreedt. Twee dagen later vallen politie en leger het Algiers Motel binnen na het geluid van een schot. Die nacht misbruiken ze hun macht op een gewelddadige manier en schieten ze drie ongewapende mannen dood. Een must-see. Met o.a. John Boyega, Will Poulter, Algee Smith, Jacob Latimore, Jason Mitchell en Hannah Murray.
Bekijk ‘Detroit' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Selma

'Selma' vertelt het waargebeurde verhaal van de historische mars tegen discriminatie en voor stemrecht door Martin Luther King Jr en zijn volgers. Als na de Civil Rights Act van 1964 discriminatie toch blijft hangen in bepaalde gebieden en zwarten daardoor niet kunnen gaan stemmen, onderneemt King Jr. (David Oyelowo) een epische mars vanuit Selma tot in Montgomery, waarna president Johnson de Voting Rights Act ondertekent. Topfilm met historische waarde.
Bekijk ‘Selma' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Astérix: Le domaine des dieux

In 'Astérix: Le domaine des dieux' heeft Julius Caesar het echt gehad met de Galliërs! Hij slaagt er maar niet in hen te verslaan, dus bedenkt hij een slim plan. Hij laat een luxe vakantiecomplex bouwen rond het dorp van de Galliërs en noemt het 'De Romeinse Lusthof'. Laten de Galliërs zich verleiden of kunnen ze op tijd ingrijpen?
Bekijk ‘Astérix: Le domaine des dieux' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

The House with a Clock in Its Walls

In 'The House with a Clock in Its Walls' verhuist de tienjarige Lewis (Owen Vaccaro) naar zijn gekke nonkel (Jack Black) die in een oud huis met een tikkend geluid woont. Al snel ontdekt hij dat zijn nonkel en diens buurvrouw (Cate Blanchett) machtige tovenaars zijn! Wanneer Lewis per ongeluk de doden tot leven wekt, opent zich een geheime en gevaarlijke wereld vol vloeken en magie.
Bekijk ‘The House with a Clock in Its Walls' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Hotel Mumbai

De biografische thriller 'Hotel Mumbai' vertelt het waargebeurde verhaal van de terroristische aanslag op het Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai (India) in 2008. Personeelsleden zetten toen hun eigen leven op het spel om gasten te redden. Met topacteurs als Dev Patel, Armie Hammer, Nazanin Boniadi, Anupam Kher en Jason Isaacs.
Bekijk ‘Hotel Mumbai' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Astérix: Le Secret de la Potion Magique

In 'Astérix: Le Secret de la Potion Magique' valt Panoramix uit een boom. Als zijn voet gebroken blijkt te zijn, beseft hij dat hij ouder aan het worden is. Het is tijd om het geheim van zijn toverdrank door te geven aan een betrouwbare, jongere druïde. Samen met Asterix en Obelix gaat hij op zoek naar een opvolger, maar ze moeten oppassen, want er zijn kapers op de kust. 
Bekijk ‘Astérix: Le Secret de la Potion Magique' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Green Book

In de biografische film 'Green Book' gaat Don Shirley (Mahershala Ali), een wereldberoemde Afro-Amerikaanse pianist, op tour in de Zuidelijke Verenigde Staten. Hij huurt daarvoor chauffeur en uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) in. Ze moeten onderweg rekening houden met hardnekkig racisme, dus gebruikt Shirley de reisgids 'The Negro Motorist Green-Book'. Ondanks moeilijkheden krijgen de twee mannen toch een uitzonderlijke band.
Bekijk ‘Green Book' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Lion

In 'Lion' raakt de vijfjarige Saroo (Sunny Pawar) verloren op een trein die hem kilometers doorheen India voert, weg van zijn familie. Hij komt terecht in Calcutta, waar hij alleen moet zien te overleven, tot hij geadopteerd wordt door een Australisch koppel (Nicole Kidman, David Wenham). Vijfentwintig jaar later gaat hij (Dev Patel) op zoek naar zijn familie, met enkel herinneringen en Google Earth als hulpmiddel. Vindt hij zijn eerste thuis terug?
Bekijk ‘Lion' van 25-29 november voor maar 1,99 euro via de Proximus VOD Catalogus! Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Films

Bekijk alles
Top