Kijktips om de tweede lockdown mee door te komen

Films | Tijdens de eerste lockdown straalde de zon en zaten we liever buiten dan binnen. Maar nu daalt het kwik, steekt de wind op en vallen er hier en daar al wat regendruppels uit de hemel. Geen wonder dat je nu de dagen korter worden toevlucht zoekt tot je zetel. Proximus Pickx maakte dan ook een selectie kijktips die de tweede lockdown net dat tikkeltje aangenamer zullen maken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fargo

Deze Amerikaanse serie uit 2014 is al aan zijn vierde seizoen toe. De serie is een doorspekt van zwarte humor, en drama en criminaliteit spelen er de hoofdrollen. Elk seizoen van ‘Fargo’ vertelt zijn eigen verhaal, met zijn eigen personages. Het verhaal is het gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996 onder regie van de broers Joel en Ethan Coen. Daarin heeft een autoverkoper zich zo hard in de schulden gestoken, dat hij zijn eigen vrouw laat ontvoeren om het losgeld van haar rijke vader te innen.

'Fargo' kan je bekijken via Proximus in het Movies & Series-pakket. 

The Hustle

Josephine Chesterfield (Anne Hathaway) is een glamoureuze, verleidelijke Britse vrouw die een voorliefde heeft voor het bedriegen van goedgelovige mannen voor hun geld. Plots komt Penny Rust (Rebel Wilson) tevoorschijn in haar wereld. Rust is een sluwe en grappige Australische vrouw die leeft om nietsvermoedende mannen te slim af te zijn. Ondanks hun verschillende methoden bundelen de twee oplichters al snel hun krachten voor de ultieme jackpot: een jonge en naïeve techmiljardair in het zuiden van Frankrijk.
 
Bekijk The Hustle vanaf 31/10 in het Movies & Series aanbod van Proximus.

Knives Out

De omstandigheden rond de dood van misdaadromanschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) zijn mysterieus, maar er is één ding dat de beroemde Detective Benoit Blanc (Daniel Craig) zeker weet: iedereen in de extreem disfunctionele Thrombey-familie is een verdachte. Nu moet Blanc door een web van leugens en afleidingsmanoeuvres ziften om de waarheid aan het licht te brengen.
 
Deze misdaadkomedie is beschikbaar in de Proximus VOD catalogus.

Away

Deze science fiction dramaserie volgt de eerste bemande expeditie naar Mars. De missie valt onder leiding van Emma Green, een Amerikaanse commandant. Zij en haar internationale bemanning zetten koers van de maan naar Mars tijdens een drie jaar durende trip. Verschillende bemanningsleden vertrouwen echter niet op het vermogen van Emma om het bevel te voeren vanwege haar reactie op een crisissituatie aan het begin van de missie. Zullen ze alles veilig kunnen afronden?

Om je even in de ruimte te wanen, richt je je tot ‘Away’ op Netflix.

The Mandalorian

Na Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in de wereld van Star Wars. ‘The Mandalorian’ speelt zich af na de val van het Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. We volgen een eenzame revolverheld tot de verste uithoeken van het sterrenstelsel, ver van de invloed van de Nieuwe Republiek.
 
Benieuwd naar ‘The Mandalorian’? Op Disney+ kan je de serie bekijken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top