Koppels op en naast de set: van 'Thuis' tot 'Familie'

Series | In België is de showbizzwereld niet al te groot en het is dan ook geen toeval dat er heel wat relaties zijn geweest tussen acteurs en actrices. Soms gebeurde het zelfs dat een koppel elkaar tegenkwam op de set. Proximus Pickx komt met een aantal voorbeelden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vincent Banic en Bab Buelens

Vorig jaar bevestigden Bab Buelens en Vincent Banic dat ze een relatie hadden. De twee speelden mee in 'Familie', Buelens is ondertussen weg, maar hielden hun relatie lange tijd geheim. "Als het nieuws heel snel naar buiten was gekomen, waren daar meningen over gekomen", zei Buelens aan Beste Kijkers. Banic is nog altijd van de partij in 'Familie', waar hij de rol van Guido Van den Bossche vertolkt. O ironie: in 'Familie' liet Emma (gespeeld door Buelens) Guido staan voor het altaar…

Ben Segers en Lenny Van Wesemael

Acteur Ben Segers en zijn partner Lenny Van Wesemael werken samen aan de fictiereeks '#hetisingewikkeld'. Van Wesemael is er de regisseur en Segers kruipt er als acteur in de rol van Peter. De twee zijn al vele jaren een koppel en hebben met Gène ook een zoontje. Segers heeft al een echtscheiding achter de rug en heeft nog een goed contact met zijn ex. Uit die relatie heeft Segers ook twee kinderen.

Tom Van Dyck en Alice Reys

Tom Van Dyck kennen we allemaal van onder meer 'Het Eiland’ en ‘Matroesjka's', maar hij werkte ook mee aan 'Van Vlees en Bloed'. Dat deed hij samen met zijn vrouw Alice Reys. Van Dyck schreef, acteerde en regisseerde, Reys speelde in deze televisieserie een Nederlandse femme fatale. Ze bedachten en regisseerden samen 'Den elfde van den elfde', een tragikomische serie die in het voorjaar van 2016 voor het eerst op tv kwam. Reys speelde er ook in mee als actrice. Van Dyck en Reys hebben samen twee kinderen.

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck

Het duo ken je ongetwijfeld van de populaire serie 'Thuis'. Daar leerden de twee elkaar kennen en beiden vormen sinds enkele maanden een koppel. Vergels, die gescheiden is en een zoontje heeft, had in de soap al een kusscène met Van den Broeck. Sloeg daar de vonk over? Beiden zijn sinds het begin van de eerste lockdown een koppel geworden en pas enkele maanden later kwamen ze officieel naar buiten met het nieuws.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top