Wat weten we al over het derde seizoen van Big Little Lies?

Series | De fans van ‘Big Little Lies’ kregen verlossend nieuws van actrice Nicole Kidman. Zij liet vorige week aan iHeart Radio weten dat er een derde seizoen komt. Er kwam al een beetje informatie naar buiten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Big Little Lies' vertelt het verhaal van een groepje welstellende vrouwen in een Californisch kuststadje, wiens luxeleventjes maar een façade is waarachter zich allerlei minder fraaie dingen afspelen. De cast van de afgelopen twee seizoenen was ronduit indrukwekkend met Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern en Meryl Streep. Een hereniging is dus in de maak.

Nicole Kidman klapt uit de biecht

Auteur Liane Moriaty werkt aan een nieuw boek, de serie is gebaseerd op haar bestseller 'Big Little Lies', en dat zal wellicht als basis dienen voor het derde seizoen van de succesvolle HBO-serie.

"Reese (Witherspoon, nvdr.) en ik praten één keer per week, ze verhuisde onlangs naar Nashville, en we zijn zeer close. We willen allemaal opnieuw samenwerken", kwam Kidman met het goede nieuws. Ze verklapte dat er aan een verhaal voor het derde seizoen wordt gewerkt.

Wat mogen we van seizoen 3 verwachten?

Aangezien seizoen 1 en 2 elk zeven afleveringen telden, is de verwachting dat dit ook in seizoen drie zo zal zijn. De fans kunnen nu al niet wachten op de trailer van het derde seizoen, maar HBO communiceerde nog niet officieel over een derde seizoen. De fans moeten niet meteen hopen op een snelle terugkeer, want met deze sterke cast - die allen interesse hebben in een derde seizoen - is het ook niet makkelijk om een goede periode te vinden.

Een aantal actrices behoren tot de top van Hollywood en hebben dan ook een zeer druk schema, dus er komt nog heel wat planning aan te pas vooraleer de opnames van een derde seizoen kunnen beginnen. Je begrijpt het alvast, er zijn nog heel veel als'en, maar de eerste stappen zijn alvast gezet.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top