RWDM herademt na testresultaten Covid-19: (bijna) iedereen terug paraat voor dubbele confrontatie met Westerlo

Challenger Pro League | Vorige week kreeg RWDM enkele rake klappen na de wekelijkse coronatests. Maar liefst zes spelers (en heel wat leden van de technische staf) bleken besmet. De Brusselaars moesten toch spelen en wonnen met 0-2 op Daknam. Euforie alom, maar toen de orde van de dag weer terugkwam, werd het toch weer vooral bang afwachten tot de nieuwe testresultaten bekend gemaakt werden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor RWDM staat er de komende dagen namelijk een dubbele confrontatie met KVC Westerlo op de agenda. De vrees was dat er nog steeds heel wat spelers positief zouden testen en dat de wedstrijden misschien zelfs weer afgelast dienden te worden. Maar het ging helemaal de andere kant uit...

Op Yadi Bangoura na bleken alle spelers die vorige week nog besmet waren nu negatief. Rocha, Terki, Electeur en co mochten dus opnieuw aansluiten bij de groep en zijn er weer bij voor de wedstrijden tegen de Kempenaars. Ook coach Laurent Demol en assistent Fred Stilmant mochten opnieuw het trainingsveld op. En zelfs het revaliderende duo Stelvio Cruz - Clémént Fabre kon opnieuw een balletje trappen.

Naweeën

Straks zal moeten blijken wie voldoende fit is en wie toch nog wel wat naweeën vertoont nadat ze besmet zijn geweest met het coronavirus. Een valkuil die ze bij tegenstander KVC Westerlo maar al te goed kennen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top