Hoe zien de kindsterren van 'Harry Potter' er nu uit?

Kids | In 2001 kwam de eerste ‘Harry Potter’-film uit en negentien jaar later zijn de kindsterrren van toen ondertussen al stevige twintigers en dertigers geworden. Iedereen kent Emma Watson (30) en Daniel Radcliffe (31) nog, maar hoe zien de andere jonge castleden van toen er uit? Proximus Pickx legde het verleden en heden eens naast elkaar.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bonnie Wright

Zij vertolkte Ginny Weasley. Na de succesvolle films ging het haar voor de wind, want Bonnie Wright – ondertussen 29 jaar - werd een gevierde actrice in Groot-Britannië en ze werd ook nog een veelgevraagd model. Daarnaast startte ze haar eigen productiebedrijf op, namelijk Bon Bon Lumiere.

Tom Felton

Hij speelde Draco in de films en was één van de grootste rivalen van Harry Potter. In het echte leven waren Tom Felton (33) en Daniel Radcliffe echter goede vrienden. Emma Watson verklapte dat Felton haar eerste grote liefde was. Felton speelde naast Harry Potter ook nog mee in tal van andere films en series en bracht als muzikant zelfs vier albums uit.

Joshua Herdman

Hij maakte wellicht de grootste metamorfose door. Hij speelde Goyle, de sidekick van Draco en was een vaste waarde in de films. Hij is vandaag de dag nog acteur, maar hij is bijna onherkenbaar geworden. De 33-jarige Herdman vond een nieuwe passie met mixed martial arts en dat is er ook aan te zien met zijn afgetrainde lichaam.

Harry Melling

Hij was het wat verwende neefje van Harry Potter, die tussen film één en twee de nodige kilo’s afviel. Daardoor moest hij in de tweede film een pak aandoen, waardoor hij weer wat molliger leek. Melling (31) bleef in het circuit en speelde onder meer mee in de Netflix-film 'The Ballad of Buster' en voor zijn vertolking kreeg hij enorm veel lof.

Matthew Lewis

In de films mocht hij in de huid van Neville kruipen, die vaak de nodige pech kende. Zelfs op de set kende hij vaak de nodige pech, wat een ongelukkig toeval was. De ondertussen 31-jarige Lewis bleef acteren en speelde in Groot-Britannië mee in verschillende tv-series.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top