Sinterklaas op de buis bij je thuis dankzij Proximus Enjoy! en Studio 100

In deze vreemde tijden zal het jaarlijkse Sinterklaasfeest bij velen thuis op een andere manier verlopen dan normaal en ook de traditionele Grote Sinterklaasshow van Studio 100 in het Antwerpse Sportpaleis slaat een jaartje over. Helaas, speculaas! Maar niet getreurd, Studio 100 en Proximus laten dit niet zomaar gebeuren!


Proximusklanten kunnen van 15 november tot 6 december op Pickx Live elke weekdag koken, knutselen, zingen, dansen en zelfs chatten met Pakjespiet en Sinterklaas en elke zondag genieten van de heruitzending van een Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis. En als kers op de taart brengen Studio 100 en Proximus op 6 december de bekendste sintshow naar elke Vlaamse woonkamer tijdens de Grote Sinterklaasshow @Home.

Geen nood dus beste kinderen, het coronavirus zal de lieve Sint niet weerhouden om jullie te voorzien van cadeautjes en snoep. Al zal het natuurlijk op een andere manier moeten gebeuren. De Sint is namelijk al een dagje ouder en moet extra opletten voor zijn gezondheid. Social distancing is een must. Toch staat hij erop jullie te verrassen zoals ieder jaar en daarom schakelde hij Proximus Pickx en Studio 100 in om hem te helpen.

Concreet kan je vanaf 15 november elke weekdag om 17u30 en op zondag om 11u dolle pret beleven met de Sint en Pakjespiet. Op zondagmorgen kan je chillen met die billen of shaken met die benen tijdens de Grote Sinterklaasshow. Op maandag, dinsdag en donderdag koken en knutselen Marie en haar kapoentjes rond het Sintthema. Op vrijdag kan je meezingen en dansen met je favoriete Studio 100 vrienden tijdens de Sintkaraoke. En op woensdag… dan gebeurt er iets heel bijzonder

Primeur: chat met Sinterklaas, Pakjespiet en de Studio 100-helden

Elke woensdag bestookt Pakjespiet je favoriete Studio 100-helden met vragen van onze jongste kijkertjes tijdens de enige echte Sintchat! Op 18 november starten we met Marie Verhulst en James Cooke, op 25 november krijgen we Nachtwacht op bezoek en op december komt natuurlijk de Sint langs! Laat ons weten wat jullie vragen zijn op de Facebook- of Instagram-pagina van Pickx en kijk elke woensdag om 17u30 naar de Sintchat op Pickx Live.

Enjoy! Sinterklaas @ Home, van 15 november tem 5 december.Elke weekdag om 17u30 en elke zondag om 11u op Pickx Live (kanaal 11 van je tv of in de Proximus Pickx-app) en op pickx.be (klantenzone).

De Grote Sinterklaasshow @ Home gratis gestreamd

Tot slot mag de Grote Sinterklaasshow dit jaar ook niet ontbreken. Al zal deze, helaas speculaas, niet doorgaan in het Antwerpse Sportpaleis. Dankzij Proximus Enjoy! en Studio 100 zal er echter wel een volledig coronaproof feest komen. ‘De Grote Sinterklaasshow @ Home’ zal voor het eerst gratis gestreamd worden via de website van Proximus Pickx zodat alle kindjes – ook zonder een Proximus-abonnement – kunnen genieten van deze jaarlijkse traditie. Voor kindjes die doof of slechthorend zijn, is er een extra show mét doventolk zodat ook zij de dag van de goedheilige man kunnen vieren.

Proximus-klanten kunnen de show natuurlijk ook volgen op tv en in de Pickx-app. De Sint en zijn Pieten nemen je mee voor een dol avontuur in het gloednieuwe Plopsa Hotel en krijgen bezoek van tal van Studio 100 helden, zoals Mega Mindy, Plop, Bumba en K3. De ideale gelegenheid om met het hele gezin een feestje te bouwen thuis!

De Grote Sinterklaasshow @ Home, op 6 december om 11u op Pickx Live (kanaal 11 van je tv of in de Proximus Pickx-app) en op pickx.be voor iedereen! Om 16u volgt een extra uitzending van de show met doventolk.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top