Twee derby’s kruiden speeldag zes in de Scooore Super League

Sport | Speeldag zes in de Scooore Super League heeft niet één, maar twee derby’s in petto. Deze zijn dan ook nog eens netjes verdeeld over de twee taalgebieden. Vooral de Vlaamse derby belooft een leuk duel te worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Aanstaande vrijdag zes november mogen Sporting Charleroi en Standard Fémina het voetbalweekend bij de vrouwen openen. Op papier is Standard favoriet, dat momenteel op een derde plaats vertoeft. Charleroi sprokkelde nog maar één puntje en staat hiermee voorlaatste. Tot slot ontvangt vrijdag FC Fémina White Star Woluwe nog Eendracht Aalst. Die laatste ploeg zoekt nog steeds naar zijn eerste punten.

Gent kan koppositie pakken in Brugge

Zaterdag trekt OH Leuven richting Zulte Waregem, maar alle ogen zullen echter eerder op de dag gericht zijn op het duel tussen Club Brugge en KAA Gent. Om 14u ontvangen de dames van Club rivaal Gent. Een blik op de stand werpend, krijgen we een duel tussen de nummers vier en twee. Gent trekt met vertrouwen naar Brugge, na een 4-0 zege tegen Charleroi. Club YLA aast dan weer op revanche na de 2-3 verloren partij tegen Anderlecht. Een zege zou Club YLA op gelijke hoogte van Gent brengen, al kunnen de Gentse vrouwen met een zege de koppositie in het klassement voorlopig overnemen.

Maar zondag heeft leider Anderlecht dan nog de nabeurt. Paars-wit ontvangt van KRC Genk. Anderlecht legde tot nu toe een vlekkeloos parcours af met een 15 op 15.

Volg Club YLA tegen AA Gent zaterdag 7 november om 14u bij Eleven Pro League 1, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top