De zeven beste Halloween-kostuums van beroemdheden

Films |

Verschillende beroemdheden verrasten ons dit jaar opnieuw met wat extravagante Halloween-kostuums. Ter gelegenheid van het feest komen we voor jullie terug op de zeven beste vermommingen van gekende sterren die we dit jaar op sociale netwerken hebben gezien.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Heidi Klum

De actrice stelde haar fans niet teleur. Elk jaar verbaast ze vriend en vijand met haar steeds ongelooflijkere kostuums. Ze is de onbetwiste koningin van de Halloween-kostuums, ze heeft dit jaar gekozen voor camouflage-looks. Uit vorige Halloweens wordt ze herinnerd voor haar kostuums als Betty Boop, een lijk of Fiona in Shrek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can you see what this might be? ???????? #heidihalloween2020

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

Kylie Jenner

De Kardashian-clan heeft ook dit jaar opnieuw meegedaan met de verkleedpartijen. De hoogste prijs gaat naar de jonge Kylie Jenner en haar Power Rangers-crew. Kim Kardashian kon uiteraard niet achterblijven en poseerde met haar kinderen op Instagram, allemaal vermomd als leeuwen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

go go power rangers

Een bericht gedeeld door Kylie ?? (@kyliejenner) op

Kendall Jenner

Kendall Jenner is dan weer onherkenbaar door haar vermomming als Pamela Anderson. Ze werd geprezen door andere beroemdheden op Instagram, waaronder Hailey Bieber, die opmerkte dat het kostuum "het meest verbazingwekkende ooit" was. Vooral haar boodschap om te gaan stemmen kon op veel sympathie rekenen. 

Vanessa Hudgens

Op elegante wijze heeft actrice Vanessa Hudgens onder meer gekozen voor het personage van een zwarte weduwe. Ze stapelt de looks op Instagram op: ze was ook reeds een elf en een boze koningin, eerder was ze zelfs onherkenbaar door een roodharige pruik en een slagersmes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The butcher knife and bloody handprints.... a series ???????????? I love Halloween lol

Een bericht gedeeld door ??Vanessa Hudgens?? (@vanessahudgens) op

Cardi B

Je kunt dit jaar niet praten over de gekste kostuums zonder Cardi B te vermelden. De zangeres is getransformeerd in de huid van een gigantische slang en haar haar lijkt op een kwal. Een meesterlijk kostuum dat op Instagram op meer dan zes miljoen likes kon rekenen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One mooo .....MEDUSA

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib) op

Jerem star

Influencer Jerem Star is te zien als een gemuteerde slang. Op sociale netwerken deelde hij de griezelige decoratie van zijn appartement voor Halloween. Hij blijkt een echte fan van vermommingen te zijn. Vorig jaar beeldde hij een clown uit, hij heeft zichzelf opnieuw overtroffen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peu importe qu’on soit confinés, cette année on fête Halloween tous ensemble ??

Een bericht gedeeld door JEREMSTAR (@jeremstar) op

Silent Jill

Om te eindigen met een meer humoristische toets, ga je best naar Silent Jill's Instagram, die heeft gekozen voor een vermomming die op zijn zachtst gezegd, verrassend is ... Ze beeldt haar eigen kat uit…

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top