'De Slimste Mens ter Wereld': kunnen Baert en Lecompte Leyers naar huis spelen?

In ‘De Slimste Mens ter Wereld’ beginnen ze aan aflevering 13. Deze week belooft weer een grappig en spannend te worden en er is één grote vraag: wie stopt Ella Leyers? Proximus Pickx blikt alvast vooruit.

Ella Leyers begint aan aflevering dertien en verbrak afgelopen donderdag het record van Julie Colpaert. Zij verdween in 2018 na twaalf afleveringen, maar Ella weet van geen ophouden. Zij wil het record nog scherper stellen en zal voor de dertiende aflevering op rij in haar vertrouwde stoel zitten. Ze won al zeven keer de aflevering en overleefde zes keer de finale. Straf.

Intrede van Bie Baert

Op maandag ontvangt presentator Erik Van Looy naast Ella Leyers ook dichteres Delphine Lecompte, die al twee afleveringen wist te overleven, en 'Stukken van mensen'-expert Bie Baert. Leyers liet eerder al verstaan dat Lecompte volgens haar een straffe kandidaat is, die wel eens een kanshebber zou kunnen zijn op de eindzege.

Voor Baert is het de eerste deelname. Het is moeilijk in te schatten hoe sterk zij voor de dag zal komen, al is haar kennis ongetwijfeld groot. Als antiquair moet ze toch de nodige kennis hebben in veel domeinen. Wie weet kan zij deze keer op jacht naar de eindzege?

'De Slimste Mens ter Wereld', vanavond om 21u35 op VIER.

Films

Bekijk alles
Top