Griezel er op los met dit kijkvoer

Series | Het is zo ver, het weekend staat andermaal voor de deur! Op vrijdag is het tijd om het programma voor deze wekelijkse break op te maken. Zoals elke week selecteert Proximus Pickx voor jou de programma's om de komende drie dagen te verslinden. En deze week ben je er maar best op voorbereid om te sidderen en beven met Halloween in het vooruitzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Down a Dark Hall (Proximus VOD)

Kit Gorby is een rebelse tiener die haar moeder het leven zuur maakt. Ze wordt naar het mysterieuze internaat Blackwood gestuurd. Daar ontmoet ze de vier andere bewoners en Madame Duret, de bizarre directrice. Enkele vreemde ervaringen, een verboden gedeelte van de school en een bezeten leerling later, realiseert het jonge meisje zich dat er duistere dingen gebeuren in Blackwood.

In deze film, die gebaseerd is op een roman uit 1974 van Lois Duncan, zijn de hoofdrollen voor AnnaSophia Robb, Uma Thurman en Isabelle Fuhrman. Regisseur Rodrigo Cortés bewees met ‘Buried’ al dat hij als geen ander het beklemmende horrorgevoel kan opwekken.

‘Down a Dark Hall’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de catalogus online!

Zaterdag: Ghostbusters (VTM 3)

Om de geesten zaterdagavond voorgoed uit je woning te verjagen, stem je best af op 'Ghostbusters: Answer the Call' op VTM3. Dertig jaar na de originele Ghostbusters, staat een nieuw team klaar om de geesten te verjagen. Ditmaal gaat een volledig vrouwelijke cast de strijd aan met geesten die New York City in hun macht proberen te krijgen. Zet je schrap voor een portie griezeligheid, gekruid met humor.

'Ghostbusters: Answer the Call' is op zaterdag 31 oktober vanaf 20u30 te bekijken op VTM3.

Zondag: Suburra (Netflix)

De ultieme maffiaserie ‘Suburra’ komt terug naar Netflix voor een derde en laatste seizoen. Het verhaal gaat over een maffiazoon, de zoon van een politieagent en een zigneuner die een onvoorstelbaar samenwerkingsverband vormen voor illegale praktijken. Hun eerste stap is om een stuk kustlijn net buiten Rome te bemachtigen, maar ook een oude Italiaanse maffioso heeft zijn zinnen op dat stuk grond gezet. De generaties botsen en nieuwe verhoudingen komen tot stand. De eerste twee seizoenen werden zo goed onthaald dat er wel een derde moest komen. Komen we dan eindelijk te weten wie de macht over de hele stad zal krijgen?

Het derde seizoen van Suburra kan je verslinden vanaf 30 oktober op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top