Sidder en beef met de grappigste filmpjes van de week

TGIF! En dat betekent dat het weekend opnieuw voor de deur staat. Nu Halloween grotendeels in het water valt, dook Proximus Pickx in de diepste krochten van het web op zoek naar het grappigste lachvoer.

"Opgelet, ik schreeuw"

Speciaal voor Halloween is deze papierverdeler voorzien van een waarschuwing. "Opgepast, ik schreeuw", staat op het papiertje, vergezeld van een spookje. En inderdaad het papier jaagt je de stuipen op het lijf.


Neem je (stief)vader bij het ootje

Deze jongen zit er niet al te zeer mee in dat Halloween dit jaar niet kan doorgaan. Hij besloot dan maar om zijn stiefvader eigenhandig bij het ootje te nemen. En het resultaat mag best gezien worden!

@memezar

My soul would’ve left my body ?? (credit: @chasecrenshaw15 ) ##memezar ##foryou ##fyp ##prank ##funny ##viral

? original sound - memezar
Roddelaaps

Is er een meer typisch menselijke bezigheid dan roddelen? Uren en uren praten we over de wetenswaardigheden van anderen. Dat dieren echter ook van geen kleintje vervaard zijn, blijkt uit onderstaand filmpje, waarin een trouwe aap dustig mee roddelt en zelfs op de smartphone begint te tokkelen. Zou hij op zoek zijn naar een maatje om te paren?


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Dat je er 's ochtends niet altijd op je best uitziet, is algemeen geweten. Maar deze vrouw schrikt wel erg hard als ze haar evenbeeld in de spiegel ziet.

@viralbrothers

Ok, I tried it too. It works. ?? ##foryou ##fyp ##funny

? I Will Always Love You - Whitney Houston
Is het nu een jongen of een meisje?

Gender reveal parties zijn de laatste jaren in, maar dat het bij het aankondigen van het geslacht van je kind wel eens fout kan lopen, blijkt uit onderstaand filmpje. Uit de kanonnen komt blauwe confetti tevoorschijn, maar dat blijkt niet helemaal de juiste kleur te zijn ...

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top