Nog meer positieve Covid-19 tests bij Deinze en RWDM: competitiematchen opnieuw in het gedrang

Sport | KMSK Deinze en RWDM zagen hun laatste competitiewedstrijden uitgesteld door een te groot aantal positieve Covidtests binnen de club. En ook naar volgend weekend toe ziet de situatie er niet al te best uit. RWDM speelt normaliter zondag uit bij Club NXT terwijl Deinze leider Seraing ontvangt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bij SK Deinze maakten ze woensdag bekend dat er nog drie extra gevallen ontdekt werken binnen de club. Dat zorgt er nu voor dat maar liefst 18 mensen van de Oost-Vlaamse club besmet zijn en in quarantaine zitten.

"De gevolgen zijn natuurlijk navenant", klinkt het op de officiële clubwebsite. "De eerstvolgende wedstrijd gepland op 1 november tegen Seraing komt steeds meer in het gedrang. Het is niet alleen Deinze die met deze coronaproblemen wordt geconfronteerd. Het is allesbehalve leuk. Ook niet voor de kalendermanager die meer en meer moet puzzelen om telkens een nieuwe datum te vinden om uitgestelde wedstrijden in te passen."

En ook bij RWDM ziet het er niet al te best uit. De Brusselaars lieten weten dat er nog vier personen extra positief hebben getest op Covid-19. Nu donderdag volgen er nieuwe tests en daarna kan er beslist worden of er komend weekend gevoetbald kan worden of niet.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top