Vanaf 23 november op VTM: Ruth en Karen spelen matchmaker in ‘Cupido Ofzo’

Ruth Beeckmans en Karen Damen slaan de handen in elkaar en openen een uniek datingbureau voor mensen met een beperking of stoornis. In het programma ‘Cupido Ofzo’ helpen ze hen bij hun zoektocht en bij de eerste stappen in het daten.

Voor velen is het helemaal niet evident om de liefde te vinden omdat een beperking of stoornis hen in de weg staat. Meer dan 50 procent van de mensen in die situatie zou aangeven dat ze zich regelmatig eenzaam voelen. Daar willen Ruth Beeckmans en Karen Damen iets aan doen. Met ‘Cupido Ofzo’ openen ze een uniek datingbureau waarmee ze op zoek gaan naar dates op maat, met een aanpak die even uniek is als de singles zelf.
 
De twee presentatoren helpen dus mee met de zoektocht, maar daar houden hun raad en daad niet op. Voor mensen die zich door hun beperking of stoornis gedwarsboomd voelen, zijn ze ook een liefdevolle en supporterende steun en toeverlaat. “We leren ontzettend warme, leuke mensen kennen die het door hun beperking of stoornis niet altijd makkelijk hebben om een partner te vinden. Iedereen heeft recht op en nood aan liefde. En die zoektocht is nooit makkelijk. Het is zo fijn om samen met deze groep geweldige mensen mee te mogen zoeken en te helpen waar nodig”, liet Ruth Beeckmans optekenen.
 
Ook Karen Damen kijkt uit ernaar uit om de liefde te helpen groeien. “Het wordt een heel plezant en leerrijk avontuur. Het is superfijn om hier deel van uit te maken. Ik vind het hartverwarmend en interessant om deze toppers op pad te zetten en te begeleiden in zoiets moois als de liefde. Iets wat voor niemand evident is maar voor hen écht niet”, zegt ze.
 
‘Cupido Ofzo’, van de makers van succesvolle programma’s als ‘Code van Coppens’ en ‘Down The Road’, komt op 23 november naar VTM.

Films

Bekijk alles
Top