Clip of the week: 'Golden' van Harry Styles

Harry Styles is back! De Britse zanger heeft onlangs de videoclip voor het nummer 'Golden' op de wereld losgelaten. Het is de vijfde single van het album ‘Fine Line’ die een videoclip krijgt. Opnieuw is de clip voorzien van een retro jasje, al is Harry in de clip vooral te zien zonder jasje.

De 26-jarige artiest loste afgelopen zondag een teaser voor de clip, die miljoenen views verzamelde voordat de effectieve videoclip online gedropt werd. Dertig minuten na de release van de clip was #Golden al trending op Twitter in de Verenigde Staten. 
 
'Golden' volgt na eerdere singles vanop het album 'Fine Line', waaronder 'Watermelon Sugar' en 'Adore You', die gretig gedraaid werden op de radio. Met 'Watermelon Sugar' scoorde Styles zijn allereerste nummer 1-hit in de Billboard Hot 100. Zelfs met One Direction was hem dat nooit gelukt. Wellicht is 'Golden' hetzelfde lot beschoren als zijn succesvolle voorgangers.
 
'Golden' gaat over een overweldigende liefde. Liefde die zo overdonderend is, dat het beangstigend wordt, omdat het mogelijk je hart kan breken. In de video is Harry te zien, dwalend op verlaten bergwegen, rijdend met de auto en flanerend langs de oceaan.
 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top