Halloweek: Vijf beroemde halloweenkostuums om je te inspireren

Het coronavirus fnuikt dit jaar de plannen voor halloweenfeestjes, maar niets weerhoudt je ervan om toch een kostuum aan te trekken. Misschien kan je iemand via Skype wel de schrik van zijn leven bezorgen?

Scream

Man of vrouw, dit kostuum zit iedereen als gegoten. Het kostuum van de gemaskerde moordenaar uit ‘Scream’ is een iconisch deel van de popcultuur geworden. Het lange, gitzwarte gewaad dat doet denken aan Pietje de Dood, het witte masker met de opengesperde mond en het mes: dat kent iedereen wel. En zolang je geen woord zegt, zal niemand je herkennen!

Harley Quinn

Toen ‘Suicide Squad’ in 2016 uitkwam, bracht dat een opmars van Harley Quinnkostuums mee dat jaar. De release van de nieuwe film ‘Birds of Prey’ zal er dit jaar misschien nog eens nieuw leven in blazen. Met wat make-up en haarverf ben je al snel getransformeerd in de licht gestoorde Harley.

Joker

Voor de mannen, die misschien minder goed staan als Harley Quinn, is het kostuum van The Joker al even tijdloos. Kwaadaardige clowns zijn altijd al populair geweest op Halloween, en Batmans aartsvijand draagt daar makkelijk aan toe. De look is opnieuw met wat make-up en haarverf te bekomen. Het helpt ook als je intens naar je vrienden staart en vraagt waarom ze zo serieus zijn.

Scorpion/Sub Zero

Nu het in COVID-tijden verplicht is, dachten we meteen aan kostuums waarvan een mondmasker een onmisbaar onderdeel is. In het universum van Mortal Kombat vinden we de personages Scorpion en Sub-Zero. De twee hebben heel wat gelijkenissen, alleen is de ene blauw en de andere geel. In dit kostuum kan je zelfs een stadswandeling maken zonder problemen. Goed gezien!

Maleficent

Wie denkt aan enge kostuums, denkt al snel aan heksen. En wie heks zegt, zegt Maleficent. De slechterik uit Doornroosje is een extravagant kostuum van een hoger niveau. Met een geheel zwarte vermomming zit je helemaal in het thema. Wees alleen voorzichtig als je met hoorns en vleugels door de deur moet.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top