The Deceived belooft spanning en mysterie

Halloween is in aantocht en dus laat Eén met 'The Deceived' een psychologische thrillerreeks op de kijker los. De vierdelige miniserie kon reeds begeesteren in het Verenigd Koninkrijk, al is het de vraag in hoeverre de Channel 5-serie kan optornen tegen kijkcijferkanon 'The Masked Singer'.

De dagen worden korter en het weer wordt alsmaar druiliger. Kortom, het ideale tijdstip om een psychologische thriller te lanceren, zeker met Halloween in aantocht. Met de minireeks 'The Deceived' moet Eén op vrijdag wel optornen tegen 'The Masked Singer' dat week in, week uit meer dan 1,3 miljoen kijkers kan begeesteren. Toch is de thriller wel degelijk meer dan de moeite waard om op af te stemmen!

Mix van lust, moord en manipulatie

In 'The Deceived' valt de eerstejaarsstudente Ophelia Marsh (Emily Reed) voor de charmes van haar docent Engels Michael Callaghan (Emmet J Scanlan). Wanneer Michael echter van de ene op de andere dag verdwijnt, gaat Ophelia op onderzoek uit. Ze lokaliseert hem in Ierland, waar ze ontdekt dat zijn vrouw Roisin (Catherine Walker) om het leven gekomen is in een brand. Wanneer Michael te weten komt dat Ophelia zwanger is, vraagt hij haar om bij hem in te trekken, maar niets is wat het lijkt...

Schrijvers Lisa McGee en Tobias Beer hebben met de vierdelige reeks een cocktail van de ergste menselijke impulsen samengesteld: van lust over moord tot en met manipulatie en het einde van de onschuld. Kortom, de ideale herfstserie!

'The Deceived' is vanaf vrijdag 23 oktober om 20u40 te bekijken op Eén.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top