Wat is er geworden van 40 jaar Kim Kardashian?

Zoals we recent vernamen, trekt deze ster een streep onder haar immens populaire realityprogramma. Om de 40ste verjaardag van Kim Kardashian te vieren, zoomt Proximus Pickx in op haar carrière en haar toekomst.

Paris Hilton

Als dochter van de advocaat die O.J. Simpson verdedigde, was Kim een onbekende naam in de jetset tot ze assistent werd van Paris Hilton. Heel snel zette ze haar stempel op het besloten milieu. Het is vooral na de release van haar beruchte sekstape op het internet in 2007 dat ze de aandacht trok, een exploot dat door de moeder van Kim snugger opgezet zou zijn. Die “reclame” trok al snel de aandacht van de Amerikaanse celebrityzender E!, die de realityserie ‘Keeping Up with the Kardashians’ lanceerde.

Een onwerkelijke familie

“Het is tijd voor een nieuwe stap”, zei de moeder en manager van Kim toen ze onlangs aankondigde dat ze ophielden met de realityshow. Veertien jaar lang zetten Kim en haar familie zichzelf in de schijnwerpers, tot jolijt van het publiek. De levens buiten proportie van Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner en Kylie Jenner zijn vastgelegd in 18 seizoenen en 206 afleveringen.

Kanye West

Zoals we weten, is haar rappende echtgenoot in de presidentiële race gestapt. Kim steunt die beslissing, al lijkt ze onzeker over haar eigen toekomst. “Kim overweegt al haar opties wat haar toekomst met Kanye betreft”, aldus een interview in Us Weekly. “Ze moet kiezen tussen haar rechtenstudies, de zorg voor haar kinderen en Kanye.”

De week van Kim K.

Kim is een van de grote gezichten van het kanaal E! en om hulde te brengen aan de ster voor haar verjaardag, dragen de bonzen van de zender een bijzondere programmatie op aan haar. Een week lang, van 21 oktober tot 1 november, zal E! Kims beste momenten laten zien en terugblikken op haar liefdesperikelen en de hoogtepunten van haar leven als moeder. Stem elke woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 13.35 uur en zaterdag en zondag vanaf 9 uur af om niets te missen.

Een knalfeest

Om haar 40ste verjaardag te vieren heeft Kim K., ondanks de gezondheidscrisis, besloten om het groot aan te pakken.Ze plant om een dertigtal zorgvuldig geselecteerde gasten over te vliegen naar een eiland in de Caraïben of Bora Bora. De genodigden mogen voor het opstappen niet weten waar ze naartoe gaan, en moeten eerst negatief testen op het coronavirus.

Films

Bekijk alles
Top