Lommel schuift nu ook Van Geneugden aan de kant: "Heeft geweldig werk verricht"

Sport | Lommel SK heeft woensdag bekend gemaakt dat het afscheid heeft genomen van Sportief Directeur Ronny Van Geneugden. De voormalige middenvelder van KFC Lommelse SK heeft de club "in onderling overleg" verlaten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van Geneugden is zo al de vierde ex-speler die zijn job binnen de sportieve werking van de club verliest na de komst van City Football Group. Eerder moesten ook al Peter Maes, Philip Haagdoren en Tom Vandervee het Soevereinstadion verlaten. Zo blijven enkel CEO Harm Van Veldhoven en T3 Davy Heymans nog over.

"Ronny heeft in zijn rol als Sportief Directeur geweldig werk verricht", stelt Van Veldhoven op de officiële website van de club. "Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van het team en de ontwikkeling van jonge spelers."

De 52-jarige Van Geneugden werd vorig seizoen gehaald door ex-clubeigenaar Udi Shochatovitch en zette onder diens bewind ook de sportieve lijnen uit. Maar sinds de komst van City Football Group had Van Geneugden niet zo veel meer in de pap te brokken en leek zijn vertrek slechts een kwestie van tijd.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top