Boeiende verhalen van bekende muzikanten

Door MF

Deel dit nieuws

Ook in het tiende seizoen van ‘Belpop’ verandert er niets aan de ijzersterke formule van de reeks. Artiesten vertellen openhartig over hun prilste inspiraties, de eerste schuchtere optredens, de zoektocht naar een artistieke identiteit, het geploeter voor de erkenning, de gelukzalige roes van de doorbraak, de kater van het succes, het tot stand komen van bekende nummers, de strapatsen on tour, de buitenlandse zege of mislukking, de pijnlijke split of de eeuwige camaraderie.

Selah Sue bijt de spits af. Milow ontdekt de zangeres, geboren als Sanne Putseys, op haar zeventiende en ze slaagt erin een internationale carrière uit te bouwen. Maar onzekerheid en depressie doorkruisen geregeld haar succesparcours.

De tiende reeks toont later ook nog portretten van K’s Choice, The Radios en Gabriel Rios. En tot slot brengt ‘Belpop’ in zijn jubileumjaar ook een feestelijke dubbelaflevering over de fijnste curiosa onder de Belgische wereldhits.

Bekijk ‘Belpop’ op maandag 19 oktober om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top