Drie vrouwen zijn uit op wraak

Door MF

Deel dit nieuws

‘Why Women Kill’ volgt drie vrouwen uit verschillende decennia die verbonden zijn met elkaar doordat ze allemaal in hetzelfde huis hebben gewoond en ontrouw in hun huwelijk hebben ervaren. De serie komt uit de koker van de Amerikaane schrijver en producer Marc Cherry die eerder al ‘Desperate Housewives’ en ‘Devious Maids’ uit zijn pen toverde.

De hoofdrollen in de show worden vertolkt door enkele bekende gezichten waaronder Lucy Liu. De actrice speelde zes seizoenen lang mee in ‘Elementary’ als Dr. Joan Watson. Lucy speelt de rol van Simone Grove.

Ginnifer Goodwin is te zien als Beth Ann Stanton. We kennen de Amerikaanse actrice vooral van haar rollen in ‘Big Love’ en ‘Once Upon a Time’. Kirby Howell-Baptiste neemt de rol van Taylor Harding voor haar rekening. Ze speelde mee in de sitcom ‘The Good Place’.

Bekijk ‘Why Woman Kill’ op woensdag 21 oktober om 20u35 op VIJF of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top