Nieuw op Netflix deze week

Weet je niet wat te kijken omdat je al je favoriete Netflixfilms en -series al hebt uitgekeken? Dan komt de streamingdienst zoals elke week met een verse lading kijkplezier. Deze films en series zijn de komende week niet te missen.

Blood of Zeus

Heel veel is er nog niet bekend over deze nieuwe serie, maar één ding is zeker: liefhebbers van anime zullen niet teleurgesteld worden. ‘Blood of Zeus’ is een nieuwe online serie die volledig werd gemaakt in Japanse anime-stijl. De serie werd gemaakt door Charley en Vlas Parlapanides en speelt zich af in de wereld van de Griekse mythologie. Het verhaal neemt je mee in het leven van Heron, een halfgod zoon van Zeus, die er alles aan doet om Hemel en Aarde te redden.
 
‘Blood of Zeus’ bekijk je vanaf 27 oktober op Netflix.

Holidate

De dagen worden korter en het weer wordt kouder, het geknipte moment dus om in de zetel te kruipen met een film. Onder het motto ‘het is nooit te vroeg voor een kerstfilm', lanceert Netflix al een eerste nieuwe aanwinst. Sloane en Jackson zijn het beu om single te zijn tijdens de feestdagen en telkens nieuwsgierige en ongeduldige vragen te krijgen van familieleden. Daarom maken ze een plan om gedurende het hele jaar elkaars date te zijn bij elke familieaangelegenheid. Maar blijft hun relatie zo platonisch als ze wilden?
 
Deze romantische komedie is beschikbaar vanaf 28 oktober.  

Suburra - Seizoen 3

De ultieme maffiaserie ‘Suburra’ komt terug naar Netflix voor een derde en laatste seizoen. Het verhaal gaat over een maffiazoon, de zoon van een politieagent en een zigneuner die een onvoorstelbaar samenwerkingsverband vormen voor illegale praktijken. Hun eerste stap is om een stuk kustlijn net buiten Rome te bemachtigen, maar ook een oude Italiaanse maffioso heeft zijn zinnen op dat stuk grond gezet. De generaties botsen en nieuwe verhoudingen komen tot stand. De eerste twee seizoenen werden zo goed onthaald dat er wel een derde moest komen. Komen we dan eindelijk te weten wie de macht over de hele stad zal krijgen?
 
Het derde seizoen van Suburra kan je verslinden vanaf 30 oktober.

Films

Bekijk alles
Top