Alles is bespreekbaar in 'Club Flo'

Zit jij met vragen rond seksualiteit, drugs of gender waarmee je bij niemand terechtkan? Dan komt VTM2 dit najaar met de oplossing. Flo Windey gooit namelijk de deuren open van haar ‘Club Flo’, waar alles bespreekbaar is.

Ze neemt geen blad voor de mond en doorbreekt maar al te graag taboe’s. Dat is de 24-jarige Flo Windey. Liefhebbers van Studio Brussel kennen haar al langer door de videoreeks ‘Flowjob’, waarin ze in alle openheid seks en relaties bespreekt. Elke aflevering kruipt daar een nieuwe gast met haar tussen de lakens, letterlijk dan, om het te hebben over hun seksleven, hun liefdesrelaties, hun kopzorgen en hun verlangens.
 
Dit najaar verkent Flo Windey met hetzelfde doel een heel ander gebied, namelijk dat van de televisie. In ‘Club Flo’ verwelkomt de host eveneens elke week een nieuwe gast, maar deze keer wordt er niet enkel over seksualiteit of relaties gepraat. Thema’s zoals alcohol, drugs, gender en mentaal welzijn zullen de gesprekken kleuren. Onderwerpen die zowel tieners als volwassenen bezighouden en spijtig genoeg nog vaak als taboe bestempeld worden.
 
Omdat één programma niet genoeg was, biedt Het Nieuwshuis, de makers van ‘Club Flo’, de kijkers ook ‘Club Flo Doc’ aan. Flo bekijkt er sinds 1 oktober de beste seksdocumentaires uit het buitenland en maakt aan de hand daarvan thema’s als orgasmes, porno en seksspeeltjes bespreekbaar. Pittig is het zeker, maar leerrijk zeker ook.
 
Over ‘Club Flo’ is nog geen concrete informatie uitgekomen, maar ‘Club Flo Doc’ bekijk je elke donderdag om 21u45 bij VTM2.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?