De Buffalo Bills en de Kansas City Chiefs willen het hoofd opnieuw oprichten

Sport | De Buffalo Bills en Kansas City Chiefs waren tot vorige week nog ongeslagen in het kampioenschap, maar beten dan allebei in het zand. Maandag om 23u staan de twee teams tegenover elkaar op de zesde speeldag en maken ze onder elkaar uit wie er opnieuw aanknoopt met de overwinning.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nadat ze onhoudbaar waren sinds het begin van het seizoen zijn de Buffalo Bills afgelopen donderdag opnieuw met de voetjes op de grond gezet door de Tennesse Titans. Na vier opeenvolgende overwinningen werden ze een hele wedstrijd lang gedomineerd (41-16). Voor het eerst sinds het begin van het kampioenschap werd quarterback Josh Allen onder de knoet gehouden. De afwezigheid van Tre'Davious White maakte de defensieve zorgen er bovendien nog wat groter op. Er moet dan ook absoluut defensief worden bijgesteld als de Buffalo Bills dit seizoen willen meespelen voor de knikkers.

De Chiefs willen aanknoppen me een nieuwe reeks

Maandag wachten de Kansas City Chiefs, die op hun beurt afgetroefd werden door de Las Vegas Raiders. Die nederlaag maakte een einde aan een reeks van 13 opeenvolgende overwinnigen - de langste in de geschiedenis van de franchise - die begon op 10 november 2019.

Een van de verdedigende leiders van de Chiefs, Tyrann Mathieu, maakte reeds een afspraak met hun beul voor het vervolg van het seizoen. Hij voegde eraan toe dat zijn ploeg lessen zou trekken uit de nederlaag. De titelhouder mag dat al meteen bewijzen op bezoek bij de Bills voor een clash die belooft vonken te geven.

Het NFL-kampioenschap kan je het hele seizoen lang volgen op Eleven Sports, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

De volledige kalender van de 6de speeldag van de NFL:
Zondag:

  • Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers: vanaf 22u20 op Eleven Sports 3
Maandag:
  • San Francisco 49ers - LA Rams: vanaf 2u20 op Eleven Sports 3
  • Buffalo Bills - Kansas City Chiefs: vanaf 23u op Eleven Sports 3

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top