Sneuvelen de laatste 'nullen' op speeldag 7 van D1B Pro League?

Challenger Pro League | Na een succesvol bekerweekend (vijf van de zes resterende 1B-teams konden zich kwalificeren) wordt het in het komende weekend weer knokken voor de punten in de competitie. Op speeldag 7 zouden alvast de laatste 'nullen' wel eens van de tabellen geveegd kunnen worden. Al is dat voor het ene team al wat positiever dan voor het andere.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nul overwinningen

Zo zoekt Club NXT vrijdag op Daknam nog steeds naar de eerste overwinning. De Bruggelingen ontvangen SK Deinze (dat richting Daknam trouwens minder buskilometers moet doen dan 'thuisploeg' Club NXT) en hopen om bij hun zesde poging op een driepunter een eerste keer raak te schieten. Club is nog ongeslagen op Daknam (2x gelijk tegen Lommel en Union) en kan dus met vertrouwen starten tegen 'ploeg in vorm' SK Deinze.

Nul verliesmatchen

Een dagje later neemt KVC Westerlo voor het eerst in meer dan een maand terug deel aan de competitie. De club moest na drie competitiematchen in quarantaine na te veel Covid-19 besmettingen en bleef zo staan op twee draws en een overwinning. De Kempenaars zijn zo de enige ploeg die nog niet verloren heeft in deze competitie. Afwachten of ze die status aan kunnen houden in de Kempense derby bij Lommel SK.

Nul tegengoals

Naast de ongeslagen status verdedigt Westerlo ook nog de 'clean sheetreeks' van Berke Özer. De Turkse goalie slikte nog geen enkele goal dit seizoen, maar staat zaterdag wel tegenover het enige team dat dit seizoen al elke match minstens 1x scoorde: Lommel SK.

Nul gelijke spelen

Tenslotte zijn er ook nog drie ploegen die dit seizoen telkens alles of niks pakten en dus nog geen enkele keer de punten deelden. Twee daarvan kijken elkaar zondag in de ogen (RWDM - Seraing) terwijl de derde (SK Deinze) vrijdag al op puntenjacht gaat in Lokeren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top