Onze selectie uit de VOD catalogus van Proximus Pickx

Wij selecteerden onze drie favoriete films uit de VOD Catalogus van Proximus Pickx!

Welke ga jij bekijken?

Heroic Losers

De Argentijnse film 'Heroic Losers' doet een beetje denken aan het Spaanse 'La casa de papel'! In een klein dorp komt een groepje buren erachter dat hun bankbeheerder en een corrupte advocaat veel geld van hen gestolen hebben. Ze smeden een plan om hun geld terug te krijgen. ‘Heroic Losers’ is nu beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Pinocchio

De Italiaanse familieklassieker ‘Pinocchio’ is terug! Gefilmd op prachtige locaties en met topacteur Roberto Benigni als Gepetto, komt het sprookje weer tot leven. Ga terug naar je kindertijd en herbeleef het verhaal van de houten pop die dankzij de liefde van zijn maker tot leven komt. 'Pinocchio’ is nu beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Capone

Acteur Tom Hardy vertolkt met glans de rol van gangster Al Capone in het biografische drama 'Capone'. Na zijn elfjarige gevangenisstraf woont Capone in Florida, waar hij worstelt met dementie en neurosyfilis. Hij wordt ongewild geconfronteerd met zijn donkere verleden én is vergeten waar hij miljoenen dollars verborgen heeft op zijn domein. De FBI houdt hem ook nog eens in het oog. ‘Capone’ is nu beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top