Nieuw in de cinema: de wereld rond met behaarde poppetjes of wraak met Liam Neeson

Films | In de cinemazalen zijn deze week een paar nieuwe titels te ontdekken. Het vervolg op de 'Trolls'-saga van Dreamworks promoot muzikale diversiteit terwijl Liam Neeson vermakelijke actie brengt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Trolls Wereldtour

Fans van animatiefilms en kleurrijke personages kunnen hun hart ophalen met het vervolg op de ‘Trolls’-saga van Dreamworks. In deze film merken de trollen dat ze niet alleen zijn in de wereld. Ze ontdekken welke trollen er nog allemaal op de aarde leven, en hoe verschillend sommigen van hen kunnen zijn. De zes stammen spelen elk hun eigen muziekgenre.
 
Regisseur Walt Dohrn brengt een boodschap van verdraagzaamheid met ‘Trolls Wereldtour’. De Nederlandstalige stemmen werden ingesproken door onder andere Laura Tesoro, Jonas Vermeulen, Sean Dhondt, Halve Neuro, Showbizz Bart, Roel Vanderstukken en Sven De Ridder. In de muzikale film willen Queen Barb en King Trash alle soorten muziek vernielen om de rock te laten regeren.
 
Trolls Wereldtour is vanaf 14 oktober in de zalen.Honest Thief

Liam Neeson brengt ons zijn nieuwste actieprent. Hij speelt de rol van Tom, een legendarische bankrover die een deal sluit met de FBI. Nadat ze hem jarenlang op de hielen zaten, wil hij immuniteit krijgen. Maar ze lokken hem in de val, want de FBI wil hem beschuldigen van een moord die hij niet gepleegd heeft. Terwijl de politie en de FBI op hem jagen, gaat Tom voor wraak.
 
De film slaagt in zijn opzet, de wraaktocht van het hoofdpersonage is met veel bravoure in beeld gebracht. De lens van Mark Williams brengt intense scènes op een precieze manier in beeld. Hij is samen met Bill Dubuque ook het brein achter de topreeks ‘Ozark’, die op Netflix te zien is. Naast Liam Neeson vinden we onder andere ook Robert Patrick terug in de cast.

'Honest Thief' komt vanaf 21 oktober naar de zalen.


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top