Stream Nachtwacht gratis tijdens de Halloweenperiode!

Goed nieuws voor iedereen die graag huivert en van spannende televisieseries houdt! Het eerste seizoen van 'Nachtwacht', de populaire Studio 100 serie, is tijdens de Halloweenperiode helemaal gratis te bekijken via de VOD catalogus van Proximus. Zet je lekker met je kroost in de zetel, doof de lichten, neem er een dekentje bij en … genieten maar!

Nooit van 'Nachtwacht' gehoord? Het is een razendpopulaire jongerenreeks over Vladimir de vampier, Wilko de weerwolf en Keelin de elf. Het bovennatuurlijke trio uit Schemermeer bezit magische krachten. Hun taak? Het elke aflevering opnieuw opnemen tegen boosaardige wezens uit de onderwereld. Van een panterwezen, mummie of minotaurus tot een cycloop, trol of goblin. Je komt wat tegen in 'Nachtwacht'!

Knappe cast

Het resultaat? Spanning, actie en af en toe ook wat humor. Ook de cast is erg aardig: de hoofdrollen zijn weggelegd voor Louis Thyssen, Celine Verbeeck en Giovanni Kemper. Sven De Ridder vertolkt de rol van Vega, een soort levende stripfiguur gevangen in een triptiek. Ook de gastrollen zijn niet de minste, met in het eerste seizoen onder andere Peter Van de Velde, Maarten Bosmans en Laura Tesoro.

Verschillende seizoenen

Van deze superspannende reeks zijn er intussen al vier seizoenen beschikbaar. En het allerbeste nieuws is dat het volledige eerste seizoen – goed voor dertien afleveringen – gratis beschikbaar is via de VOD catalogus van Proximus. En dat vanaf 26 oktober twee weken lang. Heb je na het eerste seizoen nog meer zin in magische krachten en spannende vampierenverhalen? Met een Studio 100 GO Pass krijg je toegang tot de andere 'Nachtwacht'-seizoenen (en een heleboel andere leuke series en films).

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top