Opkomend acteertalent om de komende jaren zeker in de gaten te houden

Films | Ons landje staat bol van het acteertalent. Proximus Pickx zet enkele rijzende jonge sterren in de verf die in de nabije toekomst ongetwijfeld nog veel op je scherm te zien zullen zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ellis De Beule

De elfjarige Ellis maakte begin dit jaar zijn debuut op het grote scherm in de tragikomische film ‘All of Us’ van Willem Wallyn. De zoon van komiek Jelle De Beule en jeugdauteur en journalist Sylvia Van Driessche is een natuurtalent. Hij portretteert een kind dat probeert om te gaan met de kankerdiagnose van zijn moeder (Maaike Neuville) en de kanker dan maar een verpersoonlijking geeft in de vorm van Dominique Van Malder. Een stevig onderwerp, maar de jonge acteur draagt het schijnbaar met gemak en een naturel die bij kindacteurs niet evident is. Als hij nu al zo’n prestatie kan neerzetten, dan kunnen we nog heel wat van hem verwachten na wat meer boterhammen.

Imani De Caestecker

Imani speelt toneel sinds ze negen jaar oud is. Ze kwam in 2015 voor het eerst echt in de spotlights toen ze in ‘Bevergem’ het rebelse nichtje van Freddy De Vadder speelde. In ‘De dag dat mijn huis viel’ deed ze ervaring op naast grote namen als Peter Van den Begin, Wim Willaert en Wim Opbrouck en werd op 17-jarige leeftijd gecast als Noor Hawal in ‘De Dag’. Noor is de heldin van de reeks die durft ingaan tegen haar gijzelnemers en haar broertje beschermt. Van dit jonge toptalent hebben we het laatste nog niet gezien, al stort ze zich nog niet voor de volle honderd procent op een carrière als actrice. Van jongs af aan sprak ze namelijk de ambitie uit om, net als Lien Van de Kelder, acteerwerk met haar studies te combineren. Mogelijk zullen we dus even moeten wachten op nieuwe rollen tot ze klaar is met blokken.

Marie Verhulst

De familie Verhulst behoeft geen introductie meer. Gert is hét icoon dat de jeugd van verschillende generaties typeert en zijn zoon Viktor maakt steeds meer naam als presentator. Dochter Marie neemt stilaan de fakkel van haar vader over. De 25-jarige actrice kende haar eerste grote succes met ‘Ghost Rockers’ op Ketnet, over jongeren die een band starten met instrumenten die op paranormale wijze vanzelf beginnen te spelen. Samen met haar broer presenteert ze ‘Studio Verhulst’ op de radiozender NRJ en met ‘Samson en Marie’ treedt ze vrij letterlijk in de voetsporen van haar vader.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top