TRACE Urban viert de verjaardag van rapper Future met een exclusieve dag!

Op 20 november viert rapper Future zijn 37ste verjaardag, en dat kan niet onopgemerkt voorbijgaan. Om één van de invloedrijkste rappers van de laatste jaren in de bloemetjes te zetten, wijdt de zender TRACE Urban (zendernummer 395) een hele dag aan de man die in januari een single opnam met niemand minder dan Drake (‘Life Is Good’). 

De jongste hit van rapper Future veroverde de radiogolven en de sociale media. Ter gelegenheid van zijn verjaardag op 20 november organiseert TRACE Urban een speciale dag opgehangen aan Future, waarbij je zijn oeuvre en grootste hits kan (her)ontdekken. Verwacht je aan één clip per uur, de klok rond, om in het succes van Future te duiken, en een terugblik op de carrière van één van de populairste spelers uit de rapwereld in de VS en overal ter wereld. In mei van dit jaar liet Future zijn achtste studioalbum los op de wereld, nadat hij de single ‘Life Is Good’, een samenwerking met Drake, had uitgebracht. 

Op die plaat, ‘High Off Life’ getiteld, passeren een resem beroemdheden en gastartiesten de revue, waaronder Travis Scott, Young Thug, Lil Uzi Vert en – uiteraard – Drake. Future heeft overigens verklaard dat het album het best zijn muzikale en creatieve stijl vertegenwoordigt.
 
Stem op 20 november af op TRACE Urban (zendernummer 395) om niets te missen over de speciale Future-dag.

Muziek

Bekijk alles
Top