Nieuw in het Family-pakket: BBC-reeks Trigonometry

Dat moderne liefdesrelaties zich niet meer zo makkelijk in vakjes laten stoppen, vormt het voorwerp van de bejubelde BBC-reeks 'Trigonometry', die vanaf 16 oktober 8 weken lang te zien is op BBC First.

Liefde en relaties, steevast vormen ze het onderwerp van talloze series en tv-shows. De BBC-reeks 'Trigonometry' belicht de moderne liefde echter uit een aparte invalshoek, die van een driehoeksverhouding waarin elke partner zijn/haar weg probeert uit te stippelen. Denk 'You Me Her', maar dan toch net dat tikkeltje anders.

Gemma (Thalissa Teixeira) en haar vriend Kieran (Gary Carr) leven in een appartementje in West-Londen. Ook al hebben ze beiden een job, toch slagen ze er amper in om financieel het hoofd boven water te houden. En dus besluiten ze op een dag een derde bewoner, Ray (Ariane Labed), in huis te halen. De voormalige synchroonzwemster van wereldklasse maakt echter zowel bij Gemma als Kieran de nodige gevoelens los, waardoor de drie op een andere manier zullen moeten samenleven dan ze oorspronkelijk hadden gedacht...

'Trigonometry' is vanaf vrijdag 16 oktober acht weken lang te bekijken op BBC First (kanaal 26), beschikbaar in het Family-pakket van Proximus Pickx.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?