Binnenkort in het Family-pakket: een nieuw seizoen van 'History: Unidentified'

Goed nieuws voor de fans van ufo's en andere vliegende schotels! Vanaf maandag 19 oktober trakteert History je acht weken lang op een gloednieuwe aflevering van het tweede seizoen van 'Unidentified: Inside America's UFO investigation.'

Er zijn maar weinig series die erin slagen om de Amerikaanse overheid ertoe te dwingen om enkele van haar staatsgeheimen op te hoesten. En laat dat net zijn waarin voormalig Blink 182-frontman Tom DeLonge en zijn team in zijn geslaagd. In het tweede seizoen van 'Unidentified: Inside America's UFO Investigation' borduren de onderzoekers voort op de bevindingen van het Pentagons U.FO. Task Force, beter bekend als het Unidentified Aerial Phenomenon (UAP).

Volgens The New York Times is de bedoeling van het programma om de verzameling en rapporting van ufo's te standaardiseren en zesmaandelijks te briefen naar de algemene bevolking. Tom DeLonge, Luis Elizondo en Chris Mellon willen echter zo lang niet wachten en zetten zelf hun tanden in enkele dossiers om zo te bewijzen dat er wel degelijk sprake is van ufo's die onze handel en wandel nauwlettend in de gaten houden en wat daarvan de implicaties kunnen zijn voor onze samenleving. Zo ontdekken ze dat de Verenigde Staten er een blauwdruk op nahoudt van UFO-waarnemingen. Zet je schrap voor acht weken boordevol mysterie!

'Unidentified: Inside America's UFO Investigation' is vanaf maandag 19 oktober 8 weken lang vanaf 21u25 te bekijken op History (kanaal 77), beschikbaar in het Family-pakket van Proximus Pickx.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top