Lachen met coronamaatregelen in De Anderhalve Meter Show

Series | Coronaproof lachen, dat is de opzet van ‘De Anderhalve Meter Show’ die vanavond op VIER begint. In de sketches is bijzondere aandacht voor de afstand die de acteurs van elkaar bewaren en twee virologen zien erop toe dat alles volgens de social distancingregels verloopt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kan je humor putten uit een pandemie? Het kruim van de Vlaamse sketchcomedy antwoordt volmondig: ja! Een bont gezelschap bestaande uit onder meer Charlotte Vandermeersch, Isabelle Van Hecke, Silke Thorrez, Liesa Naert, Rik Verheye en Neveneffecten Koen de Poorter en Jelle De Beule sloeg de handen in elkaar om een reeks coronaproofe sketches te maken. Ze verdienden hun strepen bij topreeksen als ‘Wat Als?’, ‘Bevergem’, ‘Willy’s en Marjetten’ en ‘De Ideale Wereld’, dus aan talent alvast geen gebrek.
 
De anderhalve meter afstand wordt in de sketches tegelijk als punchline en als opzet gebruikt. Twee “virologen” zien er constant op toe dat de coronamaatregelen niet met de voeten getreden worden, maar dat het niet altijd even makkelijk is om de social distance te bewaren, blijkt al snel wanneer bijvoorbeeld een hartmassage toegepast moet worden.
 
Niets is beter om de verveling te bestrijden wanneer de horeca de deuren moet sluiten dan een goede portie humor. Kijk daarom vanaf vanavond elke dinsdag om 20u35 naar ‘De Anderhalve Meter Show’ op VIER.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top