Nieuw op Netflix deze week

Weet je niet wat te kijken omdat je al je favoriete Netflixfilms en -series al hebt uitgekeken? Dan komt de streamingdienst zoals elke week met een verse lading kijkplezier. Deze films en series zijn de komende week niet te missen.

Unsolved Mysteries (seizoen 2)

Zet je schrap voor mysterieuze verdwijningen, intrigerende moordzaken en bovennatuurlijke ervaringen! In het tweede seizoen van de succesvolle documentaireserie 'Unsolved Mysteries' gaan de makers opnieuw op zoek naar waargebeurde, ophefmakende misdaden waarvan de dader nooit geklist kon worden. Deze reboot van de serie die tussen 1987 en 2002 meer dan 260 zaken wist op te lossen, komt net op tijd voor Halloween. De makers kijken bovendien voor het eerst ook naar zaken buiten de Amerikaanse landsgrenzen, dus wie weet kan je wel zelf een handje toesteken om een onopgeloste zaak te kraken?

Het tweede seizoen van 'Unsolved Mysteries' is vanaf maandag 19 oktober te bekijken op Netflix.

You Me Her (seizoen 5)

Om zijn seksleven weer op de rails te krijgen, regelt Jack (Greg Poehler) een date met callgirl Izzy (Priscilla Faia). Hun afspraakje culmineert echter in een ware driehoeksverhouding tussen Jack, Izzy en Jacks vrouw Emma (Rachel Blanchard). Het vijfde seizoen van deze exploratie van de voor- en nadelen van een monogame relatie is meteen ook het allerlaatste, dus je zet je best schrap voor de nodige portie drama.

Het vijfde seizoen van 'You Me Her' is vanaf donderdag 22 oktober te bekijken op Netflix.

American Gangster

Gangsterfilms die uitgroeien tot filmklassiekers, je kunt er haast een heel streamingaanbod mee vullen! En laat dat ook net zijn wat Netflix doet. 'American Gangster' vertelt het deels waargebeurde misdaaddrama van de beruchte Harlem-drugsbaron Frank Lucas (schitterend vertolkt door Denzel Washington), die de drugsmarkt in de jaren '60 en '70 domineert. Inspecteur Richie Robert (Russel Crowe) is echter tot alles bereid om de drugsbaas een halt toe te roepen.

'American Gangster' is vanaf vrijdag 23 oktober te bekijken op Netflix.

Series

Bekijk alles
Top