Zondag komen er nog vier 1B-teams in actie in de 1/32 finales van de Croky Cup. Zowel Lommel SK, KVC Westerlo, Union Sint-Gillis als RFC Seraing mogen hun wedstrijd in eigen huis afwerken, maar dat betekent niet dat de voorbereiding van een leien dakje verliep.
Zo gooit de interlandweek wel wat roet in het eten bij drie van de vier teams. Bij Lommel SK zijn doelman Svedkauskas en spelverdeler Thordarson er niet bij wegens interlandverplichtingen terwijl ook Union het om dezelfde reden zonder aanvoerder Teuma, doelman Moris en aanvaller Bah moet doen. En ook Seraing mist haar numéro uno; want Dietsch is (net als rechtsachter Godard) op oefenstage met de Franse U20. Drie teams missen dus hun titularisdoelman in het bekerweekend.

Bij Union en Seraing is er dan ook nog eens een stevige blessuregolf waardoor zowel Felice Mazzu als Emilio Ferrera straks beroep doen op enkele beloftenspelers. Bij Union werden Atheba en Lauwrensens bij de selectie gehaald terwijl Bourard geselecteerd werd uit het beloftenelftal van Seraing.

KVC Westerlo kan wel over de zo goed als voltallige selectie beschikken, maar zij zitten dan weer met een heus gebrek aan wedstrijdritme. De Kempenaars speelden net geen maand geleden hun laatste competitiematch (13/09 op Seraing) waarna ze zwaar getroffen werden door Covid-19. Afwachten of dat gebrek aan ritme voldoende gecompenseerd kan worden met de gezonde goesting om weer te (mogen) voetballen.

Bij Lommel namen ze dan weer geen enkel risico om Covid-19 via de bekermatch een kans te geven om zich binnen de club te nestelen. De Limburgse club eiste dat de bezoekers van KVV Zelzate allemaal een coronatest ondergingen vooraleer ze welkom waren in het Soevereinstadion. Lommel betaalde zelfs alle tests voor de bezoekers. Iedereen bleek coronavrij en mocht dus op de bus richting Noord-Limburg.