'De Slimste ter Wereld' opent met Ella Leyers, Marie Verhulst en Senne Misplon

Films | Vanavond start om 21u35 op VIER het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Presentator Erik Van Looy ontvangt zijn eerste drie kandidaten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Marie Verhulst komt er weer een Verhulst naar het programma. Zij stapt in de voetsporen van vader Gert en broer Viktor, die eerder al deelnamen. Van Looy denkt dat ze door de tips van haar familie wel eens goed voorbereid voor de dag kan komen. Marie werd vooral bekend via ‘Ghost Rockers’ en als het nieuwe baasje van Samson.

Daarnaast is er Ella Leyers. De actrice is al jaren een vaste waarde in showbizzland. In 2016 maakte zus Olga nog grote sier in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en bereikte ze de finale. Eerder was ook vader Jan al van de partij. De charismatische Ella hoopt alvast op een succesvolle deelname.

De laatste gast is Senne Misplon. Hij werd bekend vanwege het VRT-programma 'M/V/X'. In die reeks werd Senne gevolgd tijdens zijn transitie van vrouw naar man. Hij is een inspiratiebron geworden voor andere transgenders. De juryleden die voor de nodige grappen gaan zorgen zijn Jeroom en James Cooke.

'De Slimste Mens ter Wereld', maandag om 21u35 op VIER

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top