Oefenduels 1B: Lierse K. de boot in tegen Beerschot: Club NXT weet weer wat winnen is

Challenger Pro League | Terwijl zes 1B-teams zich opmaken voor hun eerste bekermatch van het seizoen, komen Lierse Kempenzonen (uitgeschakeld) en Club NXT (niet toegelaten) dit weekend niet in actie. Beide teams lasten daarop een oefenduel in tegen een eersteklasser om het ritme toch wat te onderhouden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor Lierse Kempenzonen draaide de oefenpot niet al te best uit. De Kempenaars gingen met 3-0 de boot in tegen regerend 1B-kampioen Beerschot VA. De Pallieters konden lang gelijke tred houden tegen één van de revelaties in 1A, maar uiteindelijk zorgden goals van Noubissi (2x) en Mukona toch voor een ruime 3-0 nederlaag.

Bij Lierse Kempenzonen maakte Fessou Placca (gehuurd van Beerschot) zijn eerste minuten in het shirt van de Kempenaars. De spits maakte meteen de 90 minuten rond en toonde zo dat hij ook klaar is voor het belangrijkere werk.

Club NXT haalde een beter resultaat tegen KV Kortrijk. De Brugse youngsters wonnen met 1-0 dankzij een goal van Cisse Sandra en boekten zo hun eerste overwinning sinds de start van de competitie. Een opsteker voor de eerstvolgende competitiematch van aanstaande vrijdag thuis tegen SK Deinze.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top