Vervolledigen de Seattle Seahawks de vijfklapper tegen de Minnesota Vikings?

Sport | De Seattle Seahawks zijn niet te stuiten sinds het seizoensbegin. Zondag spelen ze op CenturyLink Field gastheer voor de Minnesota Vikings op de vijfde speeldag van de NFL.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na even te zijn opgeschrikt door de Miami Dolphins vorige week slaagden de Seattle Seahawks er uiteindelijk in om met 31-23 aan het langste eind te trekken. Zo werd de franchise uit de Emerald City de eerste om vier opeenvolgende wedstrijden zegevierend af te sluiten. Later boekten ook de Buffalo Bills vier opeenvolgende overwinningen. Met de Green Bay Packers en de Kansas City Chiefs, kunnen slechts vier teams prijken met een vier op vier. De Tennessee Titans en de Pittsburgh Steelers zijn ook nog ongeslagen, maar beide teams hebben nog maar drie wedstrijden achter de kiezen.

Een hervonden defensieve stabiliteit

Na in de drie eerste speeldagen voortdurend te worden overlopen, zijn de Seahawks er eindelijk in geslaagd om de gaten in de verdediging enigszins te dichten. Ook al hebben ze 415 yards toegestaan, toch zijn ze erin geslaagd om Miami bijna de volledige wedstrijd te beperken tot field goals. Gunstig nieuws voor Russel Wilson en co. voor de ontmoeting met de Minnesota Vikings op de vijfde speeldag.

De troepen van Mike Zimmer prijken momenteel op een derde plaats in de NFC Nord-divisie met drie nederlagen en amper één overwinning. Deze overwinning dateert van afgelopen week tegen de Houston Texans, de slechtste verdediging in het kampioenschap, en zal de moraal van de mannen uit de Midwest goed doen. Dalvin Cook, die afgelopen weekend onhoudbaar was, weet dat alle hoop om zondag aan het langste eind te trekken op zijn schouders rust.

Beleef het duel tussen de Seattle Seahawks en de Minnesota Vikings maandag om 20u35 op Eleven Sports 2. Het NFL-kampioenschap is het hele seizoen lang te volgen op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top