Een omvangrijke kroost: van de 15 kinderen van DMX tot de 6 van Madonna

Muziek | Jude Law werd vorige maand vader. De 47-jarige acteur heeft zijn handen vol, want momenteel staat de teller al op zes kinderen. Voor Law is het is zijn eerste kindje met zijn huidige vrouw Phillipa Coan. Uit eerdere relaties heeft Law al vijf kinderen. Drie van hen kreeg hij met zijn ex-vrouw Sadie Frost: twee zoons van 23 en 17, en een dochter van 19 jaar. Proximus Pickx maakte een lijstje van sterren met een omvangrijke kroost.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Cristiano Ronaldo: 4 kinderen

De sterspeler van Juventus kreeg drie kinderen (Cristiano Junior, Eva en Mateo) bij een draagmoeder. In 2017 werd hij voor de vierde keer vader met zijn partner Georgina Rodríguez. Met Alana Martin kregen ze een dochtertje.

CR7 liet al eens verstaan dat het niet bij vier moet blijven. Hij sprak zelfs al over zeven kinderen. Het lijkt erop dat de Portugese topvoetballer zelf een gemengd voetbalelftal wil samenstellen.

Madonna: 6 kinderen

‘The Queen of Pop’ heeft met Lourdes (23), Rocco (20), David (14), Mercy (14), Estere (8) en Stella (8) zes kinderen. Lourdes en Rocco kwamen voort uit twee relaties, de vier anderen kinderen werden geadopteerd. David is geadopteerd en is een groot voetbaltalent. Hij speelt bij Benfica en het gezin woont in Lissabon. Mercy James werd uit een weeshuis uit Malawi geadopteerd. Estere en Stella zijn ook afkomstig uit Malawi.

Eddy Murphy: 10 kinderen

Eddy Murphy heeft ook niet stilgezeten met vier zonen en zes dochters. Murphy is niet de meest stabiele figuur en heeft deze kinderen met maar liefst vijf vrouwen. De 59-jarige acteur heeft met Eric (31), Christian (29), Bria (30), Myles Mitchell (27), Shayne Adura (25), Zola Ivy (20), Bella Zahra (18), Angel Iris (13), Izzy Oona (4) en Max Charles (1) genoeg verjaardagen te vieren.

Diddy: 6 kinderen

De wilde jaren van rapper/ondernemer Diddy liggen achter hem. Zo was er zijn stormachtige relatie met Jennifer Lopez, maar momenteel is het rustig rondom hem. Hij heeft dan ook genoeg om handen met zes kinderen. Christian (21) en de tweeling D’Lila en Jessie (13) kreeg hij met zijn ex Kim Porter. Quincy (28) voedde hij ook op, maar hij was een zoon uit een eerdere relatie van Kim. Zij overleed ondertussen. Met Justin (26) en Chance (13) zijn er ook nog twee kinderen uit twee andere relaties. Vorig jaar kwam er nog opmerkelijk nieuws, want Diddy verloofde zich met Lori Harvey. Dat is de ex-vriendin van zijn zoon Justin…

DMX

Rapper DMX mag zich met afstand de winnaar van deze reeks noemen. Hij heeft maar liefst vijftien kinderen en dat bij negen vrouwen. Zij wonen ook in verschillende staten in de Verenigde Staten. DMX is nog maar 45 jaar. Bij zijn eerste vrouw Tashera Simmons was hij elf jaar getrouwd en ze kregen samen vier kinderen. Nadien bleek dat Earl Simmons (zijn echte naam) niet al te trouw was geweest en kinderen had bij meerdere vrouwen. In 2016 werd hij voorlopig voor de laatste keer vader.

Ontdek de grote familieplaatjes van Madonna & co:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Diddy (@diddy) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas!!! ??

A post shared by Bria (@bria_murphy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning! ???? #blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top